Henry Cavill’lı The Witcher’dan Yepyeni Bir Fragman

01.11.2019 17:10

Netflix’in merakla beklenen projesi The Witcher uyarlamasından yepyeni bir fragman izleyicinin beğenisine sunuldu.


Yeni görselleri paylaşılan dizinin “The West Wing”, “Private Practice”, “The Umberalla Academy” gibi yapımlarda imzası bulunan Lauren Schmidt’in showrunnerlığını üstlendiği, ilk sezonu 8 bölüm olarak planlanan dizinin kesinlikle video oyunlarından değil, kitaptan uyarlandığı Schmidt tarafından vurgulanıyor.

 

Fantastik dizi tutkunlarının merakla beklediği yapım oldukça yalnız olan canavar avcısı Geralt of Rivia’nın maceralarını konu alıyor. Geralt of Rivia’ya tehlikeli bir sırrı olan genç ve güzel bir prensesle güçlü bir büyücü de eşlik ediyor.

 

Yeni bir fragmanı yayınlanan The Witcher Superman olarak görmeye alıştığımız Henry Cavill Geralt of Rivia rolünde karşımıza çıkacak. Dizinin yapımcısı Tomasz Baginski yaptığı açıklama da, Geralt of Rivia rolü için Cavill’den daha uygun birinin olmadığı ve izleyicinin ona bu rolde bayılacağını belirtti!

 

Nihayet yayın tarihi de açıklanan The Witcher, 20 Aralık tarihinde Netflix ekranlarına yerini alacak. Dizide Cavill’e Freya AllanJoey BateyMillie BradyMyAnna Buring gibi isimler de eşlik edecek.