Netflix Dizisi The Witcher’dan Yeni Görseller

14.11.2019 11:28
Netflix Dizisi The Witcher’dan Yeni Görseller

Netflix’in Aralık ayında izleyiciyle buluşturacağı fantastik dizisi The Witcher’dan bir kez daha yeni görseller paylaşıldı.


Geralt of Rivia’nın maceralarını konu alan yapımın ilk sezonu henüz ekrandaki yerini almadan, ikinci sezon onayını da kaptı! Fantastik dizi severlerin uzun zamandır beklediği uyarlamada Geralt of Rivia’ya tehlikeli bir sırrı olan genç ve güzel bir prensesle güçlü bir büyücü de eşlik ediyor.

 

Daha önce de bir çok defa görseller paylaşılan dizinin 2020’de ekrandaki yerini alması bekleniyordu ancak Netflix bu kadar bekleyenlere bir sürpriz yaptı ve The Witcher’ın yayın tarihini 20 Aralık olarak açıkladı.

 

Lauren Schmidt’in yaratıcılığını üstlenirken Superman olarak görmeye alıştığımız Henry Cavill Geralt of Rivia rolünde karşımıza çıkacak. Dizide Cavill’e Freya AllanJoey BateyMillie BradyMyAnna Buring gibi isimler de eşlik edecek.

 

İlk sezonu 8 bölüm olarak planlanan ve şimdiden ikinci sezonu için çalışmalara başlanan The Witcher’dan yayınlanan en son görselleri aşağıda bulabilirsiniz.