Martin Scorsese'nin Yenisi The Irishman'e Ait Yeni Bir Fragman Yayınlandı

20.11.2019 16:54

Netflix’de yayınlanmasına günler kala, Robert De Niro ve Al Pacino başrollü The Irıshman’in baş karakterlerinden biri olan Frank Sheeran’ın olaylardan yıllar sonra neler yaşadığına ve geçmişte yaptıklarına dair kısacık anlar içeren yeni bir fragman yayınlandı. 

 

Genel hatlarıyla baktığımızda Jimmy Hoffa'nın mafya tarafından dünya üzerinden tamamen yok edilme hikâyesini anlatan filmin konusu hakkında biraz daha ayrıntıya girecek olursak; II. Dünya Savaşı'nın kıdemli askerlerinden biri olan Frank Sheeran'a odaklanan ve 1975 yılını hikaye yılı olarak seçip olayları bu süre zarfından inceleyen hikayede bir mafya grubunun yaptıkları konu ediniliyor. Frank Sheeran, 20. yüzyılda bir çok ünlü isim için dolandırıcılık ve tetikçilik yapmış olan azılı ve hayli ünlü bir suçludur, bahsi geçen mafya grubu ise 25'in üzerinde kişinin ölümünün sorumlusu olan Sheeran'ın peşine düşer. Filmin aslında sosyopolitik açıdan da önemli bir yanı var: Amerikan tarihinin en gizemli suç olaylarından biri olan işçi lideri Jimmy Hoffa'nın ortadan kayboluşu ve hiçbir zaman cesedinin bulunamamuş olması da The Irishman sayesinde bir kez daha hatırlatılmış olacak. 

 

Martin Scorsese yönetmenliğindeki The Irishman'in başrolünde Robert De Niro ve Al Pacino'nun yanı sıra Joe Pesci yer alıyor. Ayrıca De Niro, Al Pacino ve Pesci’ye Anna Paquin, Jesse Plemons, Harvey Keitel, Stephen Graham, Bobby Cannavale gibi birçok önemli isim filmde eşlik ediyor. 

 

Robert De Niro'nun, rolü gereği filmde CGI teknolojisiyle gençleştirildiğini de şimdiden belirtmemizde fayda var:) 


Yurt dışında sinemalarda gösterime giren ve hatta eleştirmenlerden büyük beğeni toplamış olan The Irishman, 27 Kasım tarihinde Netflix'teki izleyicileriyle buluşacak.