Beren Saat’li Atiye’den Yeni Bir Fragman Yayınlandı

28.11.2019 20:16

Netflix’in Hakan: Muhafız’dan sonra Türkiye yapımı ikinci orijinal dizisi olan Atiye’den yepyeni bir fragman görücüye çıktı.


Beren Saat'in başrolünde yer aldığı merakla beklenen Atiye’nin göz dolduran oyuncu kadrosunda ayrıca Mehmet Günsür, Metin AkdülgerMelisa ŞenolsunBaşak KöklükayaCivan Canova ve Tim Seyfi gibi isimler de yer alıyor.

 

Senaryosunu Aşk Tesadüfleri Sever, Elveda Rumeli, 8 Saniye ve Vatanım Sensin gibi sevilen yapımlarda da kalem  oynatan Nuran Evren Şit’in Jason George ile birlikte kaleme aldığı Atiye’nin yönetmenliğini ise Annemin Yarası ve Aile Arasında yapımlarının da yönetmen koltuğunda oturan Ozan Açıktan üstleniyor. Ayrıca Hakan:Muhafız’ın yönetmenliğini yapan Gönenç Uyanık da yönetmen olarak dizinin bazı bölümlerinde görev yapıyor.

 

İlk sezonu 8 bölüm olarak planlanan Atiye Şengül Boybaş'ın “Dünyanın Uyanışı” adlı kitabından uyarlanıyor. Genç ve güzel bir ressam olan Atiye ailesi ve sevgilisi Ozan ile son derece sıradan ve mutlu bir yaşam sürdürmektedir. Atiye'nin tüm düzeni bir gün dünyanın en eski tapınağı olarak bilinen Göbeklitepe’ye gerçekleştirdiği gezi ile tamamen değişir. Atiye'nin söz konusu bölgede yaptığı bu turistik amaçlı gezi sırasında, Erhan adındaki bir arkeolog, Atiye ile Göbeklitepe arasında mistik bir bağ olduğunu fark eder. Hayli ilgisini çeken bu gizemli olayın peşine düşmeye karar veren Atiye, antik tapınakta geçmişini aramaya ve tapınak ile kendisi arasındaki bağın ne olduğunu anlamaya karar verir.

 

Yeni bir fragmanı paylaşılan Atiye, 27 Aralık’ta Netflix ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.