Three Christs'den Fragman Müjdesi

02.12.2019 15:12

2017’den beri beklenen dram Three Christs’den fragman yayınlandı.


Milton Rokeach’un The Three Christs of Ypsilanti isimli kitabından uyarlanan filmin senaryosunu Eric Nazarian ve filmin aynı zamanda yönetmen koltuğunda oturan Jon Avnet kaleme alıyor. Filmin aynı zamanda yapımcılığını üstlenen Jon Avnet Siyah Kuğu, Risky Business, Çok yakın… ve çok özel, Kızarmış Yeşil Domatesler gibi bir çok yapımda yapımcı olarak görev yaptı.

 

Three Christs'in başrolünde ise Dr. Stone rolü ile Richard Gere yer alırken; Gere’e Peter Dinklage, Walton Goggins, Bradley Whitford, Charlotte Hope gibi isimler eşlik ediyor.

 

Prömiyerini 2017’nin Eylül ayında gerçekleşen Toronto Uluslararası Film Festivali’nde yapmasından üç yıl sonra 3 Ocak 2020’de Amerika’da vizyona girecek.

 

Yaklaşık iki saatlik filmin konusu ise, 1959 yılında Michigan Ypsilanti Hastanesinde çalışan Dr. Alan Stone’un üç paranoyak ve şizofren hastanın tedavisinde deneysel yollar kullanmasına odaklanıyor. Dr. Stone bu hastalıkları elektroşok ve ilaçlar gibi agresif tedavi yöntemleri ile tedavi etmek yerine daha basit bir yol seçer. Hastaları aynı odaya koyan Dr. Stone onların hayallerini yaşamasına müsaade eder ve devrim niteliğinde yeni bir tedavi yolu bulur.

 

Ülkemizde vizyona girip girmeyeceği henüz netlik kazanmayan Three Christs’den yayınlanan fragmanı yukardan izleyebilirsiniz.