Just Mercy’den Beklenen Fragman Geldi!

03.12.2019 11:45

Yönetmenliğini Short Term 12 ve The Glass Castle filmleri ile tanınan  Destin Daniel Cretton’ın üstendiği ve oyuncu kadrosuyla da dikkatleri üzerine çeken Just Mercy’den bir fragman sinemaseverlerin beğenisine sunuldu.


Prömiyerini 6 Eylül 2019 tarihinde Toronto Uluslararası Film Festivali’nde yapan Just Mercy; Bryan Stevenson’ın Just Mercy: A Story of Race and Redemption adlı kitabından sinemaya uyarlanıyor. Adalet eşitliği konusunu merkezine alan Just Mercy; çürümüş bir hukuk sistemi içinde doğrular için savaşan bir avukat olan Bryan Stevenson’ın gerçek yaşam öyküsünü anlatıyor. Dram filmi aynı zamanda bir cinayet sebebiyle suçlanan ve suçsuzluğunu birçok görgü tanığına rağmen kanıtlayamayan Walter McMillian’ın hayatını ve yaşadıklarını da gözler önüne seriyor.

 

10 Şubat 2020’de Amerika Birleşik Devletleri’nde vizyondaki yerini alması planlanan Just Mercy’nin başrollerini Brie Larson, Tim Blake Nelson ve Michael B. Jordan paylaşırken; onlara Jamie Foxx, O’Shea Jackson Jr., Rafe Spall ve Rhoda Griffis gibi isimler eşlik ediyor.

 

Ülkemizdeki vizyon tarihi henüz netlik kazanmayan Just Mercy’den yayınlanan son fragmanı yukarıdan izleyebilirsiniz.