Ahmet Kural ve Murat Cemcir'li Baba Parası'ndan Fragman!

09.12.2019 08:55

Murat Cemcir ve Ahmet Kural’ın başrollerini üstlendiği Baba Parası filmine ait ilk fragman yapıma ait resmi kanallar yolu ile yayınlandı. Yayınlanan fragmanda, babalarını kaybettikten sonra kendilerine kalan mirası bölüşme konusunu adeta bir maceraya dönüştüren birbirinden göze çarpan bir aileye tanıklık ediyoruz.

 

Geniş bir ailenin babalarının vefatından sonra yaşanılanları konu edinen filmde babanın mirasının büyük bir miktarda oluşu doğal olarak büyük bir mücadeleyi de beraberinde getiriyor. Filmin oyuncu kadrosunda; Türk televizonlarının son yıllardaki ayrılmaz ikililerinden olan Ahmet Kural ve Murat Cemcir'e usta oyuncu Devrim Yakut, usta tiyatro ve sinema oyuncusu Rasim Öztekin; Yağmur Tanrısevsin; Özgür Emre Yıldırım; komedi filmlerinin aranan yüzü Ayhan Taş ve Deniz Barut eşlik ediyor.

 

Çıkış sloganı olarak “Para size arkadaş satın alamaz ama daha kaliteli düşmanlar getirebilir." cümlesini seçen Baba Parası'nın yeni yılın ilk yıllarında, 1 Ocak 2020 tarihinde beyazperdede olması bekleniyor.