La Casa De Papel 4. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu!

09.12.2019 11:15

Netflix’in 4. Sezonu merakla beklenen aksiyon dizisi La Casa De Papelin 4. Sezonun yayınlanma tarihi kısa bir video ile açıklandı.


Alex Pina’nın yaratıcılığını üstendiği dizi ilk iki sezonu ile fırtınalar estirmiş ve oldukça büyük bir hayran kitlesi yakalamıştı. Ne var ki bu yaz yayınlanan 3. Sezonu ile ilk iki sezonunu aratan dizinin 4. Sezonu ile yeniden bomba gibi döneceği konuşuluyor.

 

Henüz hikaye detayları paylaşılmayan La Casa De Papel 4. Sezonun tanıtım videosunda ise dizinin oyuncuları ile yeniden selamlaşıyor. Şaşırtıcı olan ise, daha önceki sezonlarda ölümüne tanık olduğumuz bazı karakterlerin 4. Sezonda da yer alıyor olması… Bu da demek oluyor ki; La Casa De Papel 4. Sezonda da bolca flashback yaşayacağız.

 

Temmuz ayında 3. Sezonu yayınlanan La Casa De Papel’in 4. Sezonu ise 3 Nisan 2020 tarihinde Netflix dijital platformu üzerinden izlenebilir olacak.

 

Daha önceki sezonlarda izlediğimiz Úrsula CorberóÁlvaro MorteJaime LorenteMiguel HerránAlba FloresEsther Acebo gibi isimler yine beyaz ekranda bizi beklerken; diziye 4. Sezonda dahil olacak isimler ve rolleri konusunda da henüz bir detay bulunmuyor.

 

Heyecanla beklenen dizi La Casa De Papel’in, 4. Sezon yayınlanma tarihinin ve oyuncularının yer aldığı tanıtım videosunu yukardan izleyebilrsiniz.