Merakla Beklenen The Witcher’dan Karakter Tanıtım Videoları Geldi

10.12.2019 17:16

Netflix dijital platformu üzerinden izleyici ile buluşmasına sayılı günler kalan fantastik dizisi The Witcher’dan karakter tanıtım videoları yayınlandı.


Andrzej Sapkowski’nin fantastik roman serisinden uyarlanan The Witcher Geralt of Rivia’nın maceralarını ekrana taşıyacak. İlk sezonu henüz yayınlanmadan, Netflix’ten ikinci sezon için onayı kapan dizinin başrolünü Superman olarak görmeye alıştığımız Henry Cavill üstleniyor!

 

Fantastik dizi severlerin uzun zamandır beklediği uyarlamada Geralt of Rivia’ya tehlikeli bir sırrı olan genç ve güzel bir prensesle güçlü bir büyücü de eşlik ediyor. Merakla beklenen dizide Cavill’e; Ciri rolünde Freya Allen, Yennefer rolünde Anya Chalotra, Tissaia rolünde  MyAnna Buring, Mousesack rolünde Adam Levy, ve Cahir rolünde Eamon Farren yer alıyor. 

 

Lauren Schmidt’in yaratıcılığını üstlendiği başlanan The Witcher’ın ilk sezonu 8 bölümden oluşuyor! Diziden yayınlanan Rivyalı Geralt karakter tanıtım videosunu yukardan; Prenses Cirilla videosunu buraya tıklayarak ve Vengerbergli Yennefer videosunu ise buraya tıklayarak izleyebilrsiniz.