Netflix Yapımı Atiye’den Yepyeni Bir Fragman

13.12.2019 15:13

Netflix’in merakla beklenen Türk yapımı orjinali Atiye’den bir fragman daha izleyicinin beğenisine sunuldu.


Senaryosunu Nuran Evren Şit ve Jason George’un kaleme aldığı Atiye diğer adıyla The Gift’in başrolünde Beren Saat yer alıyor. Netflix’in sevilen Türk yapımı Hakan: Muhafız’dan sonra ikinci çalışması olan Atiye konusuyla olduğu kadar oyuncu kadrosuyla da dikkatleri üzerine çekiyor. İlk sezonu 10 bölüm olarak planlanan Atiye’nin oyuncu kadrosunda Mehmet Günsür, Metin AkdülgerMelisa ŞenolsunBaşak KöklükayaCivan Canova ve Tim Seyfi gibi isimler de yer alıyor.

 

Atiye Şengül Boybaş'ın “Dünyanın Uyanışı” adlı kitabından uyarlanan fantastik dizi aynı zamanda gizem ve dram öğeleri de içeriyor. Dizinin konusu işe söyle; genç ve güzel bir ressam olan Atiye ailesi ve sevgilisi Ozan ile son derece sıradan ve mutlu bir yaşam sürdürmektedir. Atiye'nin tüm düzeni bir gün dünyanın en eski tapınağı olarak bilinen Göbeklitepe’ye gerçekleştirdiği gezi ile tamamen değişir. Atiye'nin söz konusu bölgede yaptığı bu turistik amaçlı gezi sırasında, Erhan adındaki bir arkeolog, Atiye ile Göbeklitepe arasında mistik bir bağ olduğunu fark eder. Hayli ilgisini çeken bu gizemli olayın peşine düşmeye karar veren Atiye, antik tapınakta geçmişini aramaya ve tapınak ile kendisi arasındaki bağın ne olduğunu anlamaya karar verir.

 

 Yeni bir fragmanını yukardan izleyebileceğiniz Atiye, 27 Aralık’ta Netflix ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.