Matrix 4’un Oyuncu Kadrosunda Jonathan Groff da Yer Alacak

14.12.2019 02:10
Matrix 4’un Oyuncu Kadrosunda Jonathan Groff da Yer Alacak

Matrix serisinin yeni üyesi; senaristliğini ve yönetmenliğini Lana Wachowski’nin üstleneceği The Matrix 4’un otyuncu kadrosuna en son eklenen ismin Mindhunter dizisiyle tanınan Jonathan Groff olduğu yapıma ait resmi kaynaklar tarafından duyuruldu.

 

Yıllardan beri ciddi bir izleyici kitlesine sahip olan serinin 4.üyesi olacak olan The Matrix 4 için Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss‘un Neo ve Trinity rolleriyle geri döneceğinin duyurulmasının üstünden henüz çok da süre geçmemişken yeni Matrix filminin oyuncu kadrosuna dâhil olan son ismin Jonathan Groff olduğunun duyurulması daha da heyecan yarattı. Ancak tabi Groff’un filmde nasıl bir rolü üstleneceği belirsizliğini koruyor. Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss ve Jonathan Groff’un yanı sıra oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimlerden bazıları ise; Yahya Abdul-Mateen IINeil Patrick Harris, Jada Pinkett Smith ve Jessica Henwick.

 

Tıpkı Groff için olduğu gibi seriye katılacağı açıklanmış olan diğer isimlerin de hangi rollerde izleyicilerin karşısına çıkacağına dair dedikodular ve tahminler olsa da gerçekler şimdilik belirsizliğini koruyor.

 

Çekimlerine önümüzdeki yılın şubat ayında başlanacağı söylenen The Matrix 4’un 2022’de izleyici ile buluşacağı öngörülüyor olsa da kesin tarih Warner Bros stüdyolarının yapacağı resmi açıklama ile gün yüzüne çıkacak.