Disney+ Tarafından Marvel'e Yeni Kazandırılacak Olan The Falcon and The Winter Soldier’dan Poster

09.01.2020 00:21
Disney+ Tarafından Marvel'e Yeni Kazandırılacak Olan The Falcon and The Winter Soldier’dan Poster

Disney’in 2019 yılının Kasım ayında yayın hayatına başlayan  dijital platformu Disney+, Marvel Sinematik Evreni’nine ait birçok yapımı da bünyesinde barındırmayı planladığını duyurmuştu. Bu bahsi geçen dizilerden biri olacağı kesinleşen The Falcon and The Winter Soldier’a ait az aöa öz gelişmelerden biri de yayınlanan poster oldu! 

 

Akıbeti açığa çıkan ve özellikle Marvel hayranları tarafından merakla beklenen yapımlardan biri olan The Falcon and The Winter Soldier, aslında yeni ortaya çıkmadı. Yapım için uzun zamandır sessiz ama derin çalışmalar söz konusuydu. Direk olarak Marvel’ın patronu Kevin Feige tarafından hazırlanmasına karar verilmiş olan bu mini seri 6 bölümden oluşacak ve yönetmen koltuğunda Kari Skogland oturacak. Dizinin ana karakterlerine hayat verecek isimler ise daha önce yine Marvel yapımlarında görmüş olduğumuz Anthony Mackie ve Sebastian Stan olacak. 

 

Marvel Studios ve Disney+, mini dizi için net bir yayın tarihi vermiyor olsa da söylentilere göre 2020’nin güz dönemini beklememiz gerekecek.