İngiliz Kraliyet Ailesi, Animasyon Dizisi Haline Geliyor

22.01.2020 18:28
İngiliz Kraliyet Ailesi, Animasyon Dizisi Haline Geliyor

HBO Max, son günlerin en çok konuşulan konularından biri olan İngiliz Kraliyet Ailesi'ni odağına alan komedi türünde bir animasyon dizisi sipariş etti. “The Prince” adıyla piyasaya sürülmesine karar verilen dizinin yazarlığını ve yapımcılığını Gary Janetti üstlenecek. Dizi, bu ihtişamlı aileye Prens William ve Prenses Kate'in en büyük çocuğu Prens George'un gözünden bakan bir şekilde hazırlanacak.  

 

Prens George'u Janetti, Prens Harry'i Orlando Bloom, Meghan Markle'ı Condola Rashad, Kate Middleton'ı Lucy Punch, Prens Philip ve Prens Charles'ı Tom Hollander, George'un uşağı Philip'i Alan Cumming, Kraliçe Elizabeth'i Frances De La Tour ve Prens William'ı Iwan Rheon seslendirecek. 20. Century Fox Television dizinin üreticiliğini üstlenecek. Janetti'nin yapımcılığını da üstleneceği idizi için hemn Janetti hem de HBO Max tarafı karşılıklı olarak memnuniyetlerini ve beğenilerini ifade eden açıklamalarda bulundu. 

 

Dizinin haberleri, dünya gündemine bomba gibi düşen Prens Harry ve Meghan Markle'ın Kraliyet Ailesi'nden ayrılma kararlarının hemen ardından geldi. Dizide bu detayın yer alıp almayacağı henüz bilinmiyor direk olmasa da üstü kapalı şekilde bu konudan bahsedileceği düşünülüyor.