Yeni Korku Filmi Açıkgözlü(Antlers)'ye Ait Fragman Yayınlandı

10.03.2020 09:58

Guillermo Del Toro yapımcılığında hazırlanan ve 2020 yılının en çok bilinen filmlerinden biri olmayı başarmış olan "Antlers"un fragmanı resmi kanallar aracılığı ile paylaşıldı. 

 

Yönetmen koltuğunda Scott Cooper'ın oturduğu ve Türkçe’ye Açgözlü olarak çevrilmiş olan korku filminin fragmanında zavallı bir çocuğun dehşet dolu kaçış hikayesini görüyoruz.

 

Scott Cooper'ın imzasını taşıyan korku filmi Açgözlü'nün konusu ise şöyle: gizemli ve içine kapanık bir öğrenciyle yakın bir ilişki geliştiren genç bir öğretmenin yaşadıklarına odaklanan filmde; söz konusu ikili yakınlaştıkça öğretmen, öğrencisinin babasının ve kardeşinin ölümcül sonuçlar doğurabilecek bir sır sakladığını farkeder. Çocuğu kendi himayesine almaya karar veren öğretmen zaman içerisinde hayal bile edemeyeceği korkulara karşı hayatta kalmak için büyük bir mücadele verir hale gelir…

 

Filmin oyuncu kadrosunda son olarak Star Wars: The Rise of Skywalker'da izlediğimiz Keri Russell, Jesse Plemons, Graham Greene, Scott Haze, Amy Madigan ve Jeremy T. Thomas gibi isimler yer alıyor. 

 

Açgözlü’nün ülkemizdeki seyircisiyle buluşma tarihi ise 22 Mayıs olarak açıklandı.