Tom Hanks ve Eşi Rita Wilson'ın Koronavirüs Testi Pozitif Çıktı!

12.03.2020 14:11
Tom Hanks ve Eşi Rita Wilson'ın Koronavirüs Testi Pozitif Çıktı!

Tom Hanks'in de yer alacağı Elvis Presley biyografi filmi için Avustralya'da bulunan ünlü çiftin şüphe üzerine yaptırdıkları koronavirüs testi pozitif çıktı.

Baz Luhrmann'ın yönettiği Elvis filminin başrolü Amerikalı aktör Tom Hanks ve eşi Rita Wilson tedavileri devam ederken izole olarak hayatlarına devam edecek.

Çekimleri devam eden Elvis Presley'in hayatını anlatan Elvis filmi için Avustralya'da bulunan Amerikalı aktör Tom Hanks ve eşine koronavirüs tanısı kondu. Perşembe günü Hanks'in Instagram hesabından yaptığı açıklamada, kendisinin ve eşinin "biraz yorgun ve grip gibi hissettiklerini" belirtmişti. Bunun üzerine yaptırdıkları koronavirüs testi sonucunun pozitif çıktığı belirlendi.

Filmde çalışan oyuncu ve set ekibine mail yoluyla verilen bilgiye göre, yapım ekibinde virüs testinin pozitif çıkması üzerine sete ara verildiği bildirildi.

Ünlü çift şu an Avustralya'nın Gold Coast şehrinde bir hastanede izole şekilde tedavilerine devam ediyor. Queensland yetkilileri yapılan açıklamada virüsün yayılmasını önlemek için Hanks ve Wilson ile yakın temasa geçenleri bulmak üzere takip başlattıklarını belirtti. Ayrıca Tom Hanks ve Rita Wilson ile yakın temasta bulunan kişilerin kendilerini karantina altına alması ve sosyal hayattan izole olmaları tembihlendi.