The Sandman’in Sesli Kitap Uyarlamasında Yıldızlar Geçidi!

20.05.2020 12:55
The Sandman’in Sesli Kitap Uyarlamasında Yıldızlar Geçidi!

American Gods” ve “Good Omens” gibi eserlerin yazarı Neil Gaiman’ın efsanevi çizgi romanı “The Sandman”’in sesli kitap uyarlamasında birçok ünlü ismi görebileceğiz(duyabileceğiz).

Birçok eserinin sinema veya Tv uyarlamasını görmeye alışık olduğumuz Neil Gaiman’den yeni bir uyarlama daha geliyor. Bu sefer sesli kitap olan uyarlamanın kaynağı ise “The Sandman” olacak. Yakın zamanda seslendirme kadrosu açıklanan yapım adeta yıldızlar geçidi olacak.

Neil Gaiman’ın anlatıcı olacağı sesli kitapta; James McAvoy “Morpheus”, Riz Ahmed “The Corinthian”, Kat Dennings “Death”, Taron Egerton “John Constantine”, Samantha Morton “Urania Blackwell”, Andy Serkis “Matthew the Raven” ve Michael Sheen ise “Lucifer” karakterini seslendirecek. İlk üç kitabı kapsayan sesli kitap projesi 15 Temmuz 2020 tarihinde erişime sunulacak.

“The Sandman”in Tv uyarlaması ise, Netflix’in projeleri içinde yer alıyor. Geçtiğimiz yaz açıklanan projede Neil Gaiman’ı yine yapımcı olarak görüyoruz. 11 bölümlük serinin ise ne zaman yayınlanacağı henüz bilinmiyor.