Justice League’e Zack Snyder Dokunuşu Geliyor

21.05.2020 16:01
Justice League’e Zack Snyder Dokunuşu Geliyor

Justice League” sonunda Zack Snyder versiyonu ile 2021’de yayınlanacak.

Serinin hayranları tarafından başlatılan ve sosyal medyada büyük bir ilgi gören "#ReleaseTheSnyderCut" hareketi başarılı bir sonuç verdi. “Justice League” filminin Zack Snyder tarafından hazırlanmış versiyonu önümüzdeki sene HBO Max’ta yayınlanacak.

“HBO Max ve Warner Bros.’a sanatçıların gerçek vizyonlarını gerçekleştirmesi için yaptığı bu cesur jeste teşekkür ediyorum. Ayrıca “SnyderCut” hareketine dahil olan herkese de özel olarak teşekkür ediyorum. Sizler olmasanız bunu gerçekleştiremezdik.” Şeklinde bir açıklama yapan Zack Snyder hayranlarını heyecanlandırdı.

Önceden verdiği bir röportajda, “Justice League’de izledikleriniz neredeyse yaptıklarımın dörtte biriydi. Planladığım, filmi izleyenler için bile tamamen farklı bir film olacak.” şeklinde belirten Snyder kendi versiyonu için çalışmalara başladı bile.

Zack Snyder ve eşi Deborah Snyder uzaktan çalışacak post-prodüksiyon takımı kuruyor. Yapılacak değişiklikler içerisinde, yeni görsel efektler, yeni sahneler ve yeni diyaloglar var. Hepsinin maliyeti 20 ile 30 milyon dolar arasında olacak gibi tahmin ediliyor.

“Justice League: The Snyder Cut” ile ilgili detaylar ilerleyen günlerde belli olacak. Dört saate yakın ve bölümlerden oluşacak yapımın vizyon tarihi ise henüz tam belli değil.