Sundance Film Fetivali Online Olarak Gerçekleşecek

10.07.2020 17:35
Sundance Film Fetivali Online Olarak Gerçekleşecek

Sundance Film Festivali Ağustos ayında Londra’da online olarak gerçekleşecek.

Koronavirüs salgını nedeniyle birçok etkinlik, konferans ve festival ertelendi veya iptal edildi. Ancak Dünya’nın içinde bulunduğu bu durumda gerçekleşmesi planlanan bazı festivallerin online olarak yapılması planlanıyor. Sundance Film Festivali’nin Londra ayağı, karantina kuralları neticesinde online olarak gerçekleşecek. Çevrimiçi ortamda gerçekleşecek bu festivalin arkasındaki ekip, gösterimleri, soru-cevapları ve konuşmaları gerçekleştirmek için gece gündüz çalışıyor.

7-9 Ağustos tarihlerinde gerçekleşmesi planlanan Sundance Film Festivali’nin açılışı “Uncle Frank” yapımı ile olacak. Alan Ball’un yazıp yönettiği ve yapımcılığını üstlendiği filmde Paul Bettany’yi başrolde görüyoruz. Zeina Durra’nın yönettiği “Luxor” ise cumartesi günü gösterimini yapacak. Etkinlik pazar günü Jesse Moss’un ve Amanda McBaine’in yönettiği ödüllü “Boys State” ile kapanışını yapacak. Bu ana gösterimlerin yanında kısa filmlere ve film yapımcıların soru-cevap bölümlerine de yer verilecek.

Festival biletleri yine internet üzerinden satışa çıkarılacak. Panel ve soru-cevap kısımları ücretsiz olan Sundance Film Festivali 7-9 Ağustos 2020 tarihinde online olarak gerçekleşecek.