Ryan Reynolds ve Samuel L. Jackson’dan Yeni Proje

23.07.2020 12:53
Ryan Reynolds ve Samuel L. Jackson’dan Yeni Proje

The Hitman’s Bodyguard” filmi ile başladıkları ortaklıklarını pekiştirmeye karar veren Ryan Reynolds ve Samuel L. Jackson animasyon serisi “Futha Mucka” üzerinde çalışmaya başladı.

“The Hitman’s Bodyguard” filmi ile büyük başarı sağlayan ikili Ryan Reynolds ve Samuel L. Jackson bu ortaklıklarını önümüzdeki sene vizyona girecek devam filmi “The Hitman’s Wife Bodyguard” filmi ile pekiştireceklerini biliyorduk. Ancak bu filme ek olarak yeni animasyon serisi “Futha Mucka”da birlikte çalışacak ikili hayranlarını sevindirdi.

Senaryosunu Jim Kehoe ve Brian Kehoe'nin yazacağı animasyon serisi “Futha Mucka” Reynolds ve Samuel L. Jackson’ın parodi hayat hikâyelerini odağına alacak. Dizide Reynolds’ı Samuel L. Jackson’a aşık olarak göreceğiz. Küçük bir olaydan doğan bu aşk, kazara Ryan’ın en iyi teselli bulduğu kişinin Samuel L. Jackson olması ve zaman geçtikçe bu ilişkinin garipleşmesini odağına alıyor.

Pandemi zamanında animasyon olmasından dolayı yapımının görece kolay olarak başlayacağı “Futha Mucka”, tamamlanınca Quibi dijital platformundan yayınlanmaya başlayacak.