The Witcher: Blood Origin Geliyor!

27.07.2020 17:58
The Witcher: Blood Origin Geliyor!

Netflix, büyük başarı elde eden video oyunu uyarlaması “The Witcher” dizisinin 1200 yıl öncesini anlatan “The Witcher: Blood Origin” için çalışmalara başladı.

Andrzej Sapkowski’nin yazdığı bir kitap olan “Witcher” serisi, dünya çapında gerek video oyunuyla gerekse Netflix uyarlaması dizisi “The Witcher” ile popülerliğini korumaya devam ediyor. “The Witcher” dizisi ilk olarak 2017 yılında duyuruldu ancak 2019 yılında yayınlandı. Henry Cavill’i Geralt of Rivia karakterine hayat verirken izlediğimiz “The Witcher” dizisi fantastik bir dünyada, Geralt’ın canavar avlarken yaşadığı olayları odağına alıyor.

2019 yılının sonlarına doğru yayınlanan “The Witcher” dizisi, yayınlanır yayınlanmaz Netflix’in en başarılı yapımları arasında yerini aldı. İlk sezonu bitmeden ikinci sezonunun duyurusunu yapan yapım, koronavirüs salgını nedeniyle ertelendi. Ancak Netflix tarafından yapılan bir açıklama serinin hayranlarını heyecanlandırdı.

Netflix resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamaya göre, Geralt’ın hikâyesinden 1200 yıl öncesinde geçen ve ilk Witcher’ı anlatacak bir yapım üzerinde çalışıldığını duyurdu. “The Witcher: Blood Origin” isminde olacak bu dizinin yapımcılığını Lauren Schmidt Hissrich  üstlenecek. 6 bölüm olacağı duyurulan dizinin detayları önümüzdeki günlerde belli olacak.

Netflix’in Twitter gönderisine buradan ulaşabilirsiniz.