The Batman’den İlk Fragman Yayınlandı

24.08.2020 16:28

Matt Reeves’in yönettiği, Robert Pattinson’ın başrolde olduğu “The Batman" filminden ilk fragman yayınlandı.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen DC FanDome etkinliğinin en çok ses getiren kısmı şüphesiz “The Batman” filminin ilk kısa fragmanının yayınlanması oldu. Matt Reeves’in ilk süper kahraman filmi olacak “The Batman”in kadrosunda Robert Pattinson, Zoë Kravitz, Andy Serkis ve Jeffrey Wright gibi ünlü isimler bulunuyor.

Koronavirüs salgınından dolayı çekimleri bir süre durdurulan filmin şu an sadece yüzde 25’i tamamlanmış durumda. Bu hali ile bile yönetmen Matt Reeves, planladığı karanlık ve puslu Gotham havasını yakalamış gibi görünüyor.

Batman’in çok iyi bilinen trajik başlangıç hikâyesinin ikinci yılını odağına alan filmde, Bruce Wayne artık Batman’dir fakat hala inancının bir kahramana mı yoksa intikamcıya mı dönüşeceğine dair ipuçları görünmemektedir. Filmin içinde Batman’in diğer korkularına ve kendine üstün gelmesine dair birçok hikâyenin olacağını da belirten yönetmen, Batman’i hatalar yaparken ve istediği sonucu alamazken de göreceğimizin sinyallerini verdi.

Gotham Şehri’nin olağan yozlaşmışlığı içinde Robert Pattinson’ın öfkeli karanlık ve odaklanmış pelerinli şövalyesinin dışında, Paul Dano’nun canlandırdığı Riddler karakterini, Colin Farrell’ın Penguen tasvirini ve Zoë Kravitz’in Catwoman performansını da görebileceğiz.

“The Batman”in planan vizyon tarihi 1 Ekim 2020 olarak açıklandı. Ancak pandemi dolayısıyla ve diğer etkenlerden dolayı bu tarih hala değişebilir. Yayınlanan fragmanın etkisi ile hayranlarını sabırsızlaştıran “The Batman” filmi ile ilgili detaylar önümüzdeki günlerde belli olacak.