Justice League: The Snyder Cut’dan İlk Fragman Yayınlandı

25.08.2020 17:03

DC hayranlarının başlattığı kampanya sonucu “Justice League” filminin Zack Snyder versiyonunun geleceği haberini vermiştik. “Justice League Snyder Cut”dan ilk fragman geçtiğimiz günlerde yayınlandı.

DC FanDome etkinliğinin “The Batman”den sonra en çok ses getiren kısmı “Justice League Snyder Cut”ın fragmanı oldu. DC hayranlarının filmin Zack Snyder versiyonu için başlattığı kampanya, HBO Max ve Warner Bros. iş birliği ile sonuca ulaştı. Yayınlanan fragman ise serinin hayranlarını mutlu etmişe benziyor.

Filmin yayınlanan yeni fragmanı sinemalarda gösterilen “Justice League”den daha farklı olacağını garantiledi. Cyborg (Ray Fisher) ve Flash (Ezra Miller) karakterlerinin farklı yönlerini gösteren fragmanda Superman (Henry Cavill)’in siyah kostümünü de görebiliyoruz.

ABD dışında olan ülkeler içinse (HBO Max olmayan ülkeler), iyi haberler müjdeleyen Zack Snyder filmin sinema salonlarında gösterime gireceğini duyurdu. Önümüzdeki sene gösterime girecek “Justice League”in Zack Snyder versiyonu için artık geri sayım başladı.