Jared Leto Joker Olarak Justice League’de!

22.10.2020 14:12
Jared Leto Joker Olarak Justice League’de!

“Justice League Snyder Cut”dan beklenmedik bir haber daha geldi. Jared Leto, Joker karakteri ile bir kez daha izleyenlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor!

Justice League” filminin Zack Snyder versiyonunun onaylanması bile sinemaseverler ve DC evrenini takip edenler için büyük bir heyecan fırtınası yaratmıştı. 4 bölümden oluşacak ve “Justice League” filminde gerçekleşen olaylar serisini baştan anlatacak olan yapıma son olarak Jared Leto,  Joker karakteri ile eklendi.

Bu haberin ilgi çekici noktası ise Joker karakterinin sinemalarda gösterime giren “Justice League” filminde hiç bahsi geçmeyişi oldu. Yapılan açıklamaya göre Jared Leto, Ben Affleck ile birlikte ekstra çekimler yaparak yapıma dahil olacak. Yönetmen Zack Snyder farklı sahneler ve kurgu yardımıyla süper kahramanlardan oluşan takımın yanında Joker’in de hikâyeye katkı sağlayacağını bildirdi.

Jared Leto’nun Joker karakterinin resmi olarak “Justice League”de yer alması akıllara yeni “Suicide Squad” filminde de yer alacak mı sorularını getirse de henüz bir açıklama yapılmadı.

Sinemaseverler Joaquin Phoenix’in Joker performansından sonra, Jared Leto’nun Joker’ini sevenler ve sevmeyenler olarak ikiye ayrılmış olsa da Leto’nun performansını bir kez daha izlemek bu kıyaslama için daha belirleyici olacak.

“Justice League”in Zack Snyder versiyonu önümüzdeki sene izleyici ile buluşacak.