Scarlett Johansson’u Frankenstein’ın Gelini Olarak Göreceğiz

27.10.2020 14:44
Scarlett Johansson’u Frankenstein’ın Gelini Olarak Göreceğiz

Frankenstein’ın Gelini’ni odağına alacak yeni film “Bride”da başrol olarak Scarlett Johansson’u görebileceğiz.

Bilimkurgu klasiği olan Frankenstein yıllar boyunca birçok farklı tasvirde ve yapımda karşımıza çıktı. Ana karakter dışında Frankenstein’ın Gelini gibi karakterlerle de evreni büyüyen yapım bir kez daha seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Apple TV ortaklığı ile geliştirilen “Bride”ın kadrosu şekillenmeye başladı bile. Başrolün dışında aynı zamanda filmin yapımcılarından biri olan Scarlett Johansson’a filmde yönetmen olarak, Sebastian Lelio eşlik edecek. “Bride”ın senaryosunu ise Lauren Schuker Blum yazacak. Filmin bir diğer yapımcısı ise Jonathan Lia.

Scarlett Johansson yaptığı açıklamada, “Gelin’in artık erkek versiyonunun gölgesinden çıkıp kendi ayakları üzerinde ve tek başına özgürce tasviri için çok geç bile kaldık. Film ekibi ile birlikte bu anti-kahramanı istediğimiz gibi aktarmaktan ve hikâyeyi yeniden yorumlamaktan büyük bir keyif alacağız.” Şeklinde konuştu.

“Bride” filmi, Universal Pictures tarafından projelendirilen ve David Koepp tarafından yazılan “Bride of Frankenstein”dan tamamen farklı olacak.