Dwayne Johnson Yeni Bir Akrep Kral Filmi İçin Çalışmalara Başladı

11.11.2020 16:44
Dwayne Johnson Yeni Bir Akrep Kral Filmi İçin Çalışmalara Başladı

Dwayne Johnson, yeni bir “The Scorpion King (Akrep Kral)” filminin yapımcılığını üstlendiğini açıkladı.

2001 yılında yayınlanan “The Mummy Returns” filminde Akrep Kral karakterine hayat veren ve bu performansından sonra “The Scorpion King” isimli filmle büyük bir başarı yakalayan Dwayne Johnson hikâyeyi sonraki jenerasyonlara aktarmak ve yeni bir “Akrep Kral” filmine imza atmak için çalışmalara başladı.

Jonathan Herman’ın senaryosunu yazdığı filmin yapımcılığını Dwayne Johnson’ın yapım şirketi olan Seven Bucks film şirketi üstleniyor. Evini ve tüm insanlarını yok eden kötülüğe karşı duran çöl savaşçısı Mathayus’un öyküsünü anlatacak filmde Dwayne Johnson’ı tekrar Akrep Kral rolü ile görebiliriz ancak bu rolde bambaşka biri de olabilir.

Dwayne Johson’ın yaptığı açıklama ise şöyle:

“Akrep Kral benim sinema perdesi ile buluştuğum ilk film. Bu miti diğer jenerasyonlara aktarmaktan onur duyuyorum ve bu proje beni heyecanlandırıyor. Akrep Kral rolü olmasa kariyerim şu an olduğu noktada olmazdı. Seven Bucks şirketinin bu fırsatı diğer oyunculara da sağlamasını istiyorum. Jonathan Herman’ın hazırladığı senaryo dünya çapında herkesi mutlu edecek diye düşünüyorum.”