Gellert Grindelwald Rolü İçin Mads Mikkelsen İle Görüşülüyor

12.11.2020 13:24
Gellert Grindelwald Rolü İçin Mads Mikkelsen İle Görüşülüyor

Johnny Depp’in “Fantastic Beasts and Where to Find Them 3” filminden ayrılması üzerine, Grindelwald rolünü kimin oynayacağı akıllarda büyük bir soru işareti olarak kaldı. Warner Bros.’un geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamaya göre bu rol için ünlü oyuncu Mads Mikkelsen ile görüşmelere başladığını duyurdu.

“Fantastic Beasts and Where to Find Them 3” filminin çekimlerine başlanmasının ardından çok kısa bir süre sonra Warner Bros.’un talebi üzerine Johnny Depp filmden ayrıldı. Johnny Depp’in hayat verdiği Gellert Grindelwald karakterini kim canlandıracak sorusu ise sinemaseverlerin ve serinin hayranlarının aklında büyük bir soru işareti olarak kaldı.

Warner Bros. geçtğimiz günlerde yaptığı açıklamada Gellert Grindelwald rolü için Mads Mikkelsen ile görüşmelere başladığını bildirdi.

Serinin yönetmeni David Yates’in Grindelwald rolü için ilk tercihi olan Mads Mikkelsen ile görüşme gerçekleştiren stüdyo, henüz bir anlaşma sağlayamasa da bu rol için olabildiğince hızlı bir şekilde çözüm bulma yoluna gidiyor. Filmin çekimleri devam ederken yapım sürecinin sekteye uğramaması adına Warner Bros. bu süreci kısa zamanda bir sonuca bağlayacak gibi duruyor.

Çok farklı rollerde ustaca performans sergileyen Mads Mikkelsen, konu ile ilgili henüz bir açıklamada bulunmamasına rağmen ünlü aktör için sinema dünyasında bu rolü en iyi şekilde oynayacak oyuncular arasında gözü ile bakılıyor.