Mads Mikkelsen Resmi Olarak Fantastic Beasts 3 Kadrosunda!

26.11.2020 14:51
Mads Mikkelsen Resmi Olarak Fantastic Beasts 3 Kadrosunda!

Johnny Depp’in “Fantastic Beasts 3” kadrosundan çıkarılması üzerine filmde canlandırdığı Gellert Grindelwald karakteri için Mad Mikkelsen’in kadroya dahil olacağı söylentisi yerini resmi bir açıklamaya bıraktı. Mads Mikkelsen’i, Gellert Grindelwald rolünde “Fantastic Beasts 3” filminde görebileceğiz.

Kasım ayının başında Johnny Depp’in “Fantastic Beasts 3” kadrosundan çıkarıldığı haberini yayınlamıştık. Çekimleri devam ederken filmin kilit karakterinin yapımdan çıkarılması filmin yapımını neredeyse durma noktasına getirmiş hatta çekilen sahnelerin tekrar çekilmesi planlanıyordu. Johnny Depp’in yerini ise kimin alacağı belirsizdi. Ancak kısa süre önce Warner Bros. Grindelwald rolü için Mads Mikkelsen ile görüşmelere başladı. Warner Bros. geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada ünlü oyuncu ile Grindelwald rolü için anlaştığını açıkladı.

David Yates’in yönetmeni olduğu “Fantastic Beasts 3” yapım aşamasında birçok engelle karşılaştı. Pandemi dolayısıyla çekimlerin ertelenmesi, vizyon tarihinin yeniden belirlenmesi derken son olarak Johnny Depp ile yollarını ayıran yapım, Mads Mikkelsen’in kadroya dahil olması ile önündeki bütün engelleri kaldırdı diyebiliriz.

Eddie Redmayne ve Jude Law’ın da kadrosunda olduğu “Fantastic Beasts 3”ün planlanan vizyon tarihi ise Temmuz 2022 olarak açıklandı.