The Prom Fragmanı Yayınlandı

27.11.2020 19:43

Nicole Kidman, Meryl Streep ve Keegan-Michael Key gibi isimleri kadrosunda barındıran “The Prom” filminden ilk fragman yayınlandı.

Netflix yapımı müzikal türündeki “The Prom”dan ilk fragman yayınlandı. Ryan Murphy’nin yönettiği filmin kadrosunda Meryl Streep, Nicole Kidman, Keegan-Michael Key ve James Corden gibi ünlü isimleri de görebiliyoruz.

Dee Dee Allen ve Barry Glickman New York tiyatrolarının önde gelen oyuncuları arasındadır. Son projeleri Broadway’de yüksek bütçeli bir tiyatro oyunu olan ikili büyük bir krizin ortasındadır. Bu oyun ikisinin de kariyerini bitirmiş ve fiyasko ile sonuçlanmıştır. Indiana’da yaşayan Emma’nın ise kendi sorunları vardır. Okul balosuna kız arkadaşı ile katılması müdür tarafından yasaklanmıştır. Bu durum Dee Dee ve Barry için bir fırsat doğurur. Ünlü oyuncular olan Angie ve Trent ile halkın gözündeki imajlarını düzeltmek için yola koyulurlar. Ancak bu girişim de başarısız olunca, ellerinden gelen tek şey olan Emma’nın hayalini gerçekleştirmeye karar verirler.

“The Prom” filmi 11 Aralık 2020 tarihinden itibaren Netflix üzerinden yayınlanmaya başlayacak.