Jeremy Irons Gucci Filminin Kadrosuna Dahil Oldu

08.12.2020 13:41
Jeremy Irons Gucci Filminin Kadrosuna Dahil Oldu

Ridley Scott’ın yönetmenliğini üstlendiği ve moda devi Maurizio Gucci’nin cinayetini odağına alan “Gucci” filminin kadrosuna ünlü oyuncu Jeremy Irons dahil oldu.

Şu sıralar fazlasıyla yoğun olarak çalışan yönetmen Ridley Scott, “Gucci” filminin yapımına bir an önce başlamak için hazırlıklara devam ediyor. Lady Gaga’yı Patrizia Reggiani rolünde göreceğimiz, “Gucci” filminin kadrosuna son olarak Jeremy Irons eklendi.

1995 yılında gerçekleşen moda devi ve Gucci markasının kurucusu Guccio Gucci’nin torunu Maurizio Gucci’nin cinayetini odağına alacak filmde, Lady Gaga’yı Maurizio’nun eski eşi rolünde göreceğiz. Patrizia Reggiani, 1995 yılında eski eşini öldürmek suçundan yargılandı. Reggiani duruşmalar sonucunda 18 yıl hapis yattı. Patrizia Reggiani’ye bu duruşma sırasında “Kara Dul” lakabı verildi.

Adam Driver’ı Maurizio ve Jeremy Irons’ı Maurizio’nun babası Rodolfo Gucci rolünde göreceğiz. Bu isimler dışında filmin kadrosunda Al Pacino, Jared Leto, Jack Huston ve Reeve Carney gibi ünlü oyuncular da bulunuyor.

Roberto Bentivegna’nın senaristliğini yaptığı “Gucci” filminin önümüzdeki sene Kasım ayında vizyona girmesi planlanıyor.