The Little Things Fragmanı Yayınlandı

23.12.2020 17:13

Rami Malek, Jared Leto ve Denzel Washington gibi ünlü oyuncuların başrolde olduğu “The Little Things” filminden fragman yayınlandı.

John Lee Hancock’un filmin hem yönetmeni hem de senaristi olarak gördüğümüz yapımın kadrosunda, Oscar ödüllü oyuncular Rami Malek, Jared Leto ve Denzel Washington gibi isimler yer alıyor. Bir seri katili yakalamaya çalışan iki polisin öyküsünü odağına alan film 2021’de vizyona girecek.

Umutsuz bir şerif yardımcısı olan Deke, Los Angeles Cinayet Bürosu’nda bir dedektif olan Baxter ile bir seri katili yakalamak üzere iş birliği içine girer. Deke’in altıncı hissi gerçekleşen olaylardaki küçük detaylar hakkında inanılmaz derecede kuvvetli çalışır ve bir şekilde ip ucu bulabilme kabiliyeti vardır. Fakat Deke’in kurallar ile pek arası yoktur ve bu Baxter ile olan ilişkilerini bir çıkmaza sokar. Öte yandan Deke geçmişinden gelen karanlık bir sır ile sürekli mücadele eder.

Warner Bros.’un kararı ile sinemalar ile aynı anda HBO Max’te yayınlanmaya başlayacak “The Little Things” için planlanan vizyon tarihi ise 29 Ocak 2021.