The Overstory’nin Netflix Uyarlaması İçin Çalışmalara Başlandı

12.02.2021 13:57
The Overstory’nin Netflix Uyarlaması İçin Çalışmalara Başlandı

Game of Thrones”un yaratıcıları olan David Benioff ve D.B Weiss, “The Overstory”nin televizyon uyarlaması için Netflix ile anlaşmaya vardı.

Richard Powers’ın 2018 yılında yazdığı “The Overstory”nin aynı isimli televizyon uyarlaması için Netflix çalışmalara başladı. “The Overstory” kitabı çıktığı sene Man Booker Ödülü ve Pulitzer Ödülü kazanarak 2018 senesinin çok satan ve başarılı kitapları arasına girdi.

“Game of Thrones” dizisinin yaratıcıları olan David Benioff ve D.B Weiss Hugh Jackman’ın da desteği ile “The Overstory” yapımını hayata geçirecek. Hugh Jackman’ın da yapımcısı olacağı serinin senaryosunu ise Richard Robbins üstlenecek. David Benioff ve D.B Weiss ise sadece projenin koordinatörlüğünü yapacak.

Çevresel bir kurgu olan hikâye, bir grup insanın, belirgin bir dizi ağaç serisi ile yaşadıkları tecrübeler sonucu doğayı koruma altına almasını odağa alıyor. İnsanlığın yanı başında olan birbiri ile bağlantılı, zengin ve olağanüstü olan doğanın bu yanları neredeyse görünmezdir. Bir grup insan doğanın bu yönünü görür ve onu her türlü tehlikeden, zarardan korumaya karar verir.

David Benioff ve D.B Weiss ile birlikte Hugh Jackman’ın yapımcısı olduğu “The Overstory” dizisinin detayları önümüzdeki günlerde belli olacak.

Netflix'in resmi Twitter gönderisine buradan ulaşabilirsiniz.