Dave Bautista’lı Army Of Dead’den Yeni Görseller Yayınlandı

16.02.2021 14:40
Dave Bautista’lı Army Of Dead’den Yeni Görseller Yayınlandı

Zack Snyder’in yönettiği, Dave Bautista’nın başrolünde olduğu “Army of Dead” filminden yeni görseller yayınlandı.

Zack Snyder’in uzun zamandır beklenen yeni filmi “Army of Dead”in gösterilmesine sayılı günler kala filmden yeni sahneler yayınlandı. Netflix’te gösterime girecek olan filmde Dave Bautista’yı bir paralı asker birliğinin lideri olan Scott Ward rolünde görebileceğiz.

Netflix’in bu yılki planı olan her hafta yeni bir film yayınlama stratejisine uygun bir tarihte gösterime girmesi planlan “Army of Dead” 2021 yılının ortalarında seyirci ile buluşacak.

Bir soygun ve zombi filmi olan “Army of Dead” ile zombi filmlerine geri dönen Zack Snyder, yayınlanan yeni film görselleri ile sinemaseverleri heyecanlandırdı. Zombi istilası sırasında Las Vegas’ta bulunan bir kumarhaneyi soymayı planlayan bir paralı asker ekibi, büyük bir vurgun yapmak istemektedir. Ekibin lideri olan Scott Ward (Dave Bautista), bu soygunun gerçekleşmesi için her şeyi göze alır.

Ella Purnell, Garret Dillahunt, Ana de la Reguera ve Matthias Schweighöfer gibi yetenekli oyuncuları kadrosunda barındıran “Army of Dead”in Mayıs 2021 tarihinde Netflix üzerinden yayınlanması planlanıyor.

Dijital platformlarda yer alan tüm dizi ve filmlerin içinde bulunduğu platformlar sayfamıza buradan ulaşabilirsiniz.

  • Army of Dead -1-

  • Army of Dead -2-