Hugh Grant ve Sophia Lillis Dungeons & Dragons Filminin Kadrosuna Katıldı

03.03.2021 17:19
Hugh Grant ve Sophia Lillis Dungeons & Dragons Filminin Kadrosuna Katıldı

Merakla beklenen “Dungeons & Dragons” filminin kadrosu gün geçtikçe şekillenmeye devam ediyor. Filmin kadrosuna son olarak Hugh Grant ve Sophia Lillis dâhil oldu.

Son zamanlarda birçok farklı rolde gördüğümüz Hugh Grant “Dungeons & Dragons” filminin kadrosuna katılarak karakter yelpazesini iyice genişletecek gibi görünüyor. Filmde azılı bir kötü karakter olan Forge Fletcher’ı canlandıracak Hugh Grant’ın dışında, “Dungeons & Dragons” yapımının kadrosuna Sophia Lillis de dahil oldu. “It” filminden tanıdığımız Sophia Lillis, filmde Doric karakterine hayat verecek.

Jonathan Goldstein ve John Francis’in yönettiği aynı zamanda senaryosunu yazdığı “Dungeons & Dragons” filminin konusu ise henüz açıklanmış değil.

Chris Pine, Michelle Rodriguez, Justice Smith ve  Regé-Jean Page gibi ünlü isimleri de kadrosunda barındıran “Dungeons & Dragons” önümüzdeki günlerde çekimlere başlayacak. Kadrosunun yavaş yavaş son halini almasıyla maceraya başlayacak “Dungeons & Dragons” filmi için geri sayım başladı diyebiliriz.