The War Magician Filmi İçin Hazırlıklar Başladı

18.03.2021 15:57
The War Magician Filmi İçin Hazırlıklar Başladı

Benedict Cumberbatch’ın başrolünde olduğu “The War Magician” filminin yönetmen koltuğunda Colin Trevorrow oturuyor.

Bir süredir proje aşamasında olan “The War Magician” filminin kadrosu şekillenmeye başladı. Benedict Cumberbatch’ın bu filmde başrol olacağı bir süredir belli iken, geçtiğimiz gün “The War Magician”ın yönetmeni “Jurassic World” serisinden tanıdığımız Colin Trevorrow olarak açıklandı.

David Fisher’ın aynı isimli romanından uyarlanacak filmin senaryosunu ise Nicholas Mariani yazıyor. Gerçek bir hikâyeden esinlenen filmde Jasper Maskelyne’in hayatı odağa alınıyor. Jasper’ın da içinde bulunduğu The Magic Gang ekibi İkinci Dünya Savaşı’nda Süveyş Kanalı cephesindeki birliklerle bir bütün oluyor. Tankların ve mühimmat depolarının havadan görülmesini engelleyen çok büyük çaplı bir illüzyon yaratmayı başaran Jasper ve ekibi savaşın gidişatını değiştiriyor. Savaşın patlak verdiği sırada Jasper, askeri mühendis ekibine katılır. Onun tekniklerine şüpheyle yaklaşan komutanlarını illüzyonla ikna eden Jasper daha büyük bir operasyonun parçası olmayı başarır. Eninde sonunda askerlere motivasyon sağlamak için bir tiyatro salonunda gösteri yapmaya başlayan Jasper, çok geçmeden Hitler’in kara listesine girer.

Uzun süredir yönetmen ve yapım şirketi değiştiren “The War Magician” son gelişmeler ile birlikte en kısa zamanda çekimlere başlayacak gibi görünüyor.