Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (13 Ağustos 2021)

13.08.2021 12:13
Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (13 Ağustos 2021)

Bu hafta 4'ü yerli 9 yeni film vizyona giriyor.

 

Gerçek Kahraman

Bir banka görevlisi vahşi, sınırsız imkâna sahip olan bir video oyunundaki NPC (oynanamayan karakter) olduğunu keşfeder ve sonrasında kendi yolundan gitmeyi dener. Başrolde son zamanlarda canlandırdığı Deadpool karakteri ile özellikle sosyal medyada büyük beğeni toplayan Ryan Reynolds yer alıyor. 

Zamanda Tutsak

Tropik bir tatil için gözlerden uzak bir sahile giden bir aile denizin ve kumların keyfini çıkarırken burada zamanın çok hızlı ilerlediğini fark eder. Ancak bu zamanın hızlı akması gibi değil, onları hızlı şekilde yaşlandıran bir ilerlemedir. Bu karmaşanın arasında olaylar yaşanırken, buradaki insanlar hayatlarının geri kalanının bir güne sığacağını keşfeder ve bir kaçış yolu aramaya başlar.

Crood’lar 2: Yeni Bir Çağ

İlk filmde mağaralarından çıkarak dış dünyaya açılan tarih öncesi aile Crood'lara, daha iyi ve daha gelişmiş olduklarını iddia eden rakip bir aile olan Betterman'lar tarafından meydan okunur. Eep ve Betterman'ların tek kızı Dawn ortadan kaybolunca, iki aile farklılıklarını ve rekabetlerini bir kenara bırakmak zorunda kalır.

Long Story Short

Teddy, düğününden sonraki sabah uyanır ve birkaç dakikada bir hayatının bir sonraki yılına atladığını keşfeder. Geleceğinin gözlerinin önünden geçmesini izlerken, sevdiği kadını geri kazanmak istiyorsa her saniyeyi sayması gerekecektir.

Hanzap

Okan Ege Ergüven'in üçüncü uzun metraj filminde köyde geçen bir musallat olma hikayesi anlatılıyor.

Gerçek Cinler

Ceyhun, yüksek lisans yapmakta olan genç bir adamdır. Tezinin konusunu ise korku hikayeleri ve mitler olarak belirlemiştir. Tezi için araştırma yapan Ceyhun, korkutucu olayların yaşandığı rivayet eden köyleri gezmektedir fakat bu yolculukları sırasında ekibi onu yalnız bırakır. Murat adında bir arkadaşı ile yalnız kalan Ceyhun, yaşadığı korkunç olayları kayır altına almak ister...

Ölü Ekmeği

60-70'lerin Anadolu'sunda ileri bir kelime ustası olan Âşık Ziyeddin, söz ustalığı ve aşk merakı mesleğini devam ettirecek bir çırak yetiştirme çabasındadır. Bu zor işi üstlenen Çırak Mustafa, gönlünü kendinden büyük bir kıza kaptırmıştır. Elinden yemek içerek kendine bakmayan Gülbeyaz'ın kalbini bir "Hak Aşığı" haline getirmenin hayalini kurar. Ancak Mustafa'nın hayalleri din, kader, siyaset ve yoksullukla sınanacaktır.

Bilmemek

Mutsuz bir çiftin tek çocuğu Umut, 17 yaşındadır ve su topu takımındadır. Günün birinde Umut'un eşcinsel olduğu iddiaları ortaya çıkar. Çok geçmeden zorbalık ile karşı karşıya kalan Umut, cinselliği ile ilgili soruları yanıtlamayı reddeder. Takımdan dışlanan Umut, bir gün ortadan kaybolur. Ebeveynleri Selma ve Sinan, onu bulmak için ellerinden geleni yaparlarken, hayatlarındaki farklı sorunlarla da yüzleşmek zorunda kalırlar.

Derisini Satan Adam

Suriyeli genç Sam Ali, iç savaştan kaçıp Lübnan’a gider. Avrupa’ya seyahat etmek ve hayatının aşkıyla birlikte yaşamak isteyen Sam Ali, bunun için yüksek bir meblağ karşılığında çağdaş bir sanatçının sırtına dövme yapmasını kabul eder. Vücudunu prestijli bir sanat eseri haline getiren Sam Ali, çok geçmeden kararının özgürlüğünü engellediğini keşfeder.