Yeni Spider Man: No Way Home Fragmanı Geldi!

18.11.2021 11:04

Birkaç günlük ön tanıtım ve duyurunun ardından, Sony, çok beklenen Spider-Man: No Way Home için yeni fragmanı yayınladı.

Fragmanda Tom Holland, herkesin en sevdiği ağ atıcısı olarak geri dönüyor ve zavallı Peter Parker, Jake Gyllenhaal'ın oynadığı Mysterio'nun gizli kimliğini dünyaya ifşa ettiği Spider-Man: Far From Home sonrası sorunlar ile uğraşıyor. Bu nedenle, büyülü bir yardım için Avengers müttefiki Doctor Strange'e giderek Spider-Man'in kimliğinin hiçbir zaman açığa çıkmamasını sağlıyor. Ancak Peter'ın yakında öğreneceği gibi, sihir ve zaman çizelgeleri ile uğraşmak feci sonuçlara yol açabilir.

Fragman, M.J. rolünde Zendaya, Ned rolünde Jacob Batalon ve May Teyze rolünde Marisa Tomei dahil olmak üzere bazı tanıdık yüzlerin geri dönüşüne sahne oluyor. Aynı zamanda birkaç tanıdık düşmanı da yeniden hikayeyey dahil ediyor. Alfred Molina ve Willem Dafoe, Tobey Maguire'ın başrolde oynadığı filmlerden Doctor Octopus ve Green Goblin rolleride, Jamie Foxx ise Electro rolünü yeniden canlandırarak geri dönüyorlar. Büyük hayran tartışmalarına rağmen, fragmanda Andrew Garfield veya Tobey Maguire'dan bir görüntü yok.

Holland, Salı akşamı Los Angeles'ta fragmanın ilk kez gösterildiği bir lansman etkinliğinde ortaya çıkarak hayranlara sürpriz yaptı ve No Way Home'u "şimdiye kadar yapılmış en sinematik ve teatral süper kahraman filmi" olarak tanımladı.