Jennifer Lawrence Yeni Apple Filmi “Bad Blood”ın Kadrosunda!

08.12.2021 15:47
Jennifer Lawrence Yeni Apple Filmi “Bad Blood”ın Kadrosunda!

Bu ay Netflix kataloğuna eklenecek “Don’t Look Up” filminin yazar ve yönetmeni Adam McKay ile başrol oyuncularından Jennifer Lawrence “Bad Blood” için tekrar bir araya geliyor.

Jennifer Lawrence’ı Theranos'un kurucusu Elizabeth Holmes olarak göreceğimiz film Apple tarafından finanse edilecek. McKay, kendisini "Don't Look Up" başrol oyuncusuyla yeniden buluşturan bu proje için bir süredir çalışıyor.

Film, Lawrence’ın canlandıracağı Elizabeth Holmes'un sağlık sisteminde devrim yapma vaadiyle başlayan ancak dolandırıcılık davası ile sona eren muhteşem yükselişini ve düşüşünü anlatacak. Adam McKay, filmi yazıp, yönetecek ve de yapımcılığını üstlenecek. Filmin hikayesi, Pulitzer ödüllü araştırmacı gazeteci John Carreyrou'nun “Kötü Kan: Bir Silikon Vadisi Girişimindeki Sırlar ve Yalanlar” eserine dayanıyor.

Bu filmde de yer alacak Justine Polsky, Jennifer Lawrence ile birlikte çalıştıkları “Umut Işığım” ile Oscar kazandı. Ayrıca “Joy”, “Düzenbaz” ve “Gerçeğin Parçaları” ile de 3 kez Oscar'a daha aday gösterildi.

Apple'dan büyük projeler gelmeye devam ediyor!

Apple, orijinal içerik üretme girişimine başladığından beri henüz bir çıkış filmi çekmedi ancak Martin Scorsese’nin yöneteceği ve Leonardo DiCaprio ve Robert De Niro’nun başrolünü üstleneceği “Killers of the Flower Moon” gibi gösterişli projeler alarak gelecek için beklentiyi yükseltiyor.