Christopher Nolan'ın ''Oppenheimer'' Filminin Kadrosu Genişliyor!

10.12.2021 18:03
Christopher Nolan'ın ''Oppenheimer'' Filminin Kadrosu Genişliyor!

Merakla beklenen yeni Christopher Nolan filmi ''Oppenheimer'' kadrosuna yeni isimler katılıyor!

Christopher Nolan’ın Tenet’ten sonraki ilk filmi olacak olan Oppenheimer şimdiden oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Filmi adını veren Robert Oppenheimer’ı Cillian Murphy’nin canlandıracağı ve ona Robert Downey Jr., Matt Damon, Emily Blunt'ın eşlik edeceği daha önceden açıklanmıştı. Şimdiyse kadroya üç yeni isim daha katılıyor; Florence Pugh, Rami Malek ve Benny Safdie.

Son yılların çıkış yapan genç oyuncularından Florence Pugh, Ritüel, Black Widow ve kendisine Oscar adaylığı getiren Küçük Kadınlar gibi yapımlarla oldukça beğeni topladı. Rami Malek, Bohemian Rhapsody filmindeki Freddie Mercury performansıyla Oscar heykelciğini kucakladı. Paul Thomas Anderson'ın Licorice Pizza filminde izlediğimiz Benny Safdie ise Uncut Gems ve Soygun filmlerinin de yönetmeni.

Film 2023'te seyirciyle buluşacak!

2022 yılının başında çekimlerine başlanacak olan film, Atom Bombasının mucidi J. Robert Oppenheimer’a odaklanıyor. Film, Tenet ve Dunkirk filmlerindeki gibi IMAX 65mm ve 65mm geniş ekran formatlarının kombinasyonu olarak çekilecek. Filmin beklenen vizyon tarihi ise 21 Temmuz 2023.