“Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları” Filminden Fragman Yayınlandı!

14.12.2021 10:10

Warner Bros. Fantastik Canavarlar: Dumbledore'un Sırları filminden Türkçe altyazılı fragman yayınladı. Fragman, filmin Harry Potter evrenine daha derin bir bakış sunacağının habercisi!

15 Nisan 2022’de vizyona girmesi beklenen, Fantastik Canavarlar serisinin üçüncü bölümünün yaratıcıları yine David Yates, J.K. Rowling ve Steve Kloves. Fantastik Canavarlar: Dumbledore'un Sırları önceki filmden bir kaç yıl sonrasında geçiyor. Filmde Dumbledore, Newt Scamander ve arkadaşlarını zorlu bir göreve gönderiyor. Bu görevde ekip, Gellert Grindelwald ve onun büyüyen ordusuyla savaşmak zorunda. 

Filmde Newt Scamander olarak Eddie Redmayne, Dumbledore olarak da Jude Law rolüne geri dönerken, Grindewald Johnny Depp’ten Mads Mikkelsen’e devredildi. Bu değişikliğin sebebinin Johnny Depp’in 2017’de boşandığı eşi Amber Heard’e şiddet uyguladığı haberi olduğunu da hatırlatalım. Depp’in bu haberlere karşı The Sun gazetesine açtığı davayı kaybetmesinden sonra Warner Bros. kendisinin projeden ayrılmasını istedi. Ezra Miller, Katherine Waterston, Alison Sudol ve Dan Fogler de yine rollerini tekrarlayan isimler.

Mads Mikkelsen’in Grindelwald’ına ilk bakış!

Warner Bros., filmin gelmesine sadece birkaç ay kala resmi Fantastik Canavarlar: Dumbledore'un Sırları fragmanını yayınladı. Fragman, Newt ve arkadaşlarının giriştikleri tehlikeli göreve daha derin bir bakış sunarken, Mads Mikkelsen'in Grindelwald'ını da ilk kez düzgünce bizlere gösteriyor. 

Karanlık büyücünün yeniden canlandırılması, geçtiğimiz yıl boyunca filmin en çok tartışılan unsurlarından biri oldu ve onun yeni tasarımı, Johnny Depp'in daha tuhaf beyaz saçlarından, solgun teninden ve ince bıyıklarından kesinlikle çok farklı. Mikkelsen'in Grindelwald'ı da Muggle’lara savaş açmaya çalıştığı için karakterin çok daha vahşi ve eylemci bir versiyonu gibi görünüyor.