Nicolas Cage’in Kendisini Canlandırdığı Yeni Filminden Fragman!

15.12.2021 10:09

Nicolas Cage, 22 Nisan 2022'de sinemalarda gösterime girecek olan The Unbearable Weight of Massive Talent filminin fragmanında kendisi olarak karşımıza çıkıyor.

Film, zengin bir süper hayranın İspanya'daki doğum günü partisine katılmak için 1 milyon dolarlık bir teklifi kabul eden borç batağındaki Cage'i odağına alıyor. İşler kötüye gittiğinde ve bir görevi yerine getirmek için CIA tarafından işe alındığında, Cage, kendisini ve ailesini kurtarmak için en ikonik ekran karakterlerine bürünmek zorunda kalıyor. 

Tom Gormican'ın yönettiği The Unbearable Weight of Massive Talent’ta ayrıca Pedro PascalTiffany Haddish, Sharon Horgan, Jacob Scipio, Neil Patrick Harris ve Paco León da rol alıyor. 

Cage, Entertainment Weekly'ye, kendisinin Nick veya Nicky Cage adlı kurgusal versiyonunun "tatminsiz hisseden ve Hollywood gibi küçük bir kasabada çok sık olabilen reddedilmeyle mücadele eden" bir karakter olduğunu söyledi.

Cage filmi izleyebileceğini düşünmüyor!

Cage, “Kendimi oynama fikri beni çok heyecanlandırmamıştı ama Tom bana bu senaryoyu gönderdiğinde Nicky bana biraz Jerry Lewis'in The Nutty Professor'deki Buddy Love'ı hatırlattı” dedi. “O filmle yaptıklarına her zaman hayran kaldım. Benim için Nicky şovu çalıyor.”

Eylül ayında Cage, Collider'a ilk izleyicilerin The Unbearable Weight of Massive Talen’i seveceğini düşünse de, kendisinin filmi asla izleyemeyeceğini söyledi. "Sinemaya gitmek ve kendimi Tom Gormican'ın son derece nevrotik, kaygı yüklü versiyonumu oynarken izlemek benim için çok fazla çılgın bir yolculuk."

Cage geçtiğimiz günlerde de Kont Dracula’yı canlandıracağı Renfield filmi için imza attı (Haberi okumak için tıklayın).