“The Witcher: Blood Origin” Dizisinden Fragman Yayınlandı!

21.12.2021 12:46

The Witcher'ın ikinci sezonunun sonunda Netflix hayranlarına bir sürpriz yaparak The Witcher: Blood Origin'in fragmanını gösterdi!

The Witcher: Blood Origin fragmanı, Michelle Yeoh'un yaklaşmakta olan Netflix dizisindeki savaşçı karakterini bizlere ilk kez gösteriyor. Declan de Barra tarafından yaratılan ve Lauren S. Hissrich tarafından yürütücü yapımcılığını üstlenilen fantastik drama, roman serisinden uyarlanan The Witcher’ın bir ön bölümü niteliğinde. Hikaye, Henry Cavill’in başrolde olduğu dizideki olaylardan 1200 yıl önce geçiyor ve ilk Witcher'ın yaratılmasına odaklanıyor. Dizi ayrıca Kürelerin Birleşimi ve eski Elf uygarlığının çöküşlerinden önceki dönemi de anlatıyor. 

Michelle Yeoh’un yanı sıra The Witcher: Blood Origin'in kadrosunda Sophia Brown, Lenny Henry, Laurence O'Fuarain, Mirren Mack, Dylan Moran, Nathaniel Curtis ve Jacob Collins-Levy bulunuyor. Serinin geliştirilmesi, The Witcher'ın başarısının ardından 2020 yılı ortalarında duyuruldu ve altı bölümlük mini dizinin çalışmalarına ertesi yıl Ağustos ayında başlandı. The Witcher: Blood Origin'in çekimleri ise Kasım ayında sona erdi.

The Witcher’ın geri dönüşünün şerefine Netflix, dizinin 2. sezonda kapanış jeneriği sonrasına eklenen ilk Witcher: Blood Origin fragmanıyla izleyicilere bir sürpriz yaptı. Fragman, Michelle Yeoh'un karakterine ilk bakışı sunuyor. Karakter bir savaşa giriyor ve halkından çalınan mistik bir eşyayı kurtarmak için yola çıkıyor. 

Elfleri daha yakından tanıyacağız!

The Witcher: Blood Origin fragmanı, seriye heyecan verici bir ilk bakış sunuyor. Fragmandan anlaşıldığı üzere dizi, çöküşlerinden önceki yıllardaki Elf uygarlığını daha iyi keşfetmemizi sağlayacak gibi görünüyor. The Witcher kitaplarının ve video oyunlarının daha geniş bilgisine aşina olanlar Elfleri, insanlar tarafından katledilmeden önce, sayısız kasaba ve sarayın mimarları olarak hatırlayacaktır.

Elf topluluğuna ek olarak, The Witcher: Blood Origin fragmanı, bu yeni seride birçok heyecanlı aksiyon sahnesi ve kılıç dövüşü olacağının sinyallerini veriyor. The Witcher: Blood Origin’in 2022'de Netflix'e gelişinden sonra dizinin selefine ayak uydurup uyduramayacağını ise yalnızca zaman gösterecek.