Yeni Cem Yılmaz Gösterisinden “The Witcher” Göndermeli Fragman Geldi!

29.12.2021 13:10

Cem Yılmaz’ın “Diamond Elite Platinum Plus” stand-up gösterisi yılbaşı gecesi Netflix’te yayınlanacak!

Geçenlerde Cem Yılmaz ve Netflix’ten bir sürpriz gelmiş, sanatçının son gösterisi “Diamond Elite Platinum Plus”ın 31 Aralık’ta Netflix’te yayınlayacağı duyurulmuştu. Gösterinin biletleri yok satarken, yılbaşından sonra da sergilenmeye devam edecek.

Cem Yılmaz’ın “CM101MMXI Fundamentals” gösterisi de sinemada gösterime girmişti. Bu sefer Yılmaz, Netflix üzerinden evlerimize konuk olacak. Bu iş birliğinin yeni tanıtım filmiyse oldukça eğlenceli. "The Witcher" atıflı videoda Cem Yılmaz bir yanlışlık yapıyor ve kendini “The Witcher” setinde buluveriyor. Biz de böylece Yılmaz’ı Rivyalı Geralt olarak görüyoruz. 

Cem Yılmaz ve Netflix ortaklığı sürüyor!

Cem Yılmaz’ın Netflix'le ortaklığı bu gösteri ile de bitmiyor. Yılmaz, Netflix ile beraber "Erşan Kuneri" adlı yeni bir dizi projesine çalışıyor. İlk kez G.O.R.A filminde gördüğümüz karakterin bu sefer kendi maceralarını izliyor olacağız. Dizide Yılmaz’a eşlik eden oyuncular arasında Zafer Algöz, Ezgi Mola, Çağlar Çorumlu, Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar, Bülent Şakrak, Necip Memili, Özkan Uğur ve Nilperi Şahinkaya gibi isimler yer alıyor.