Dwayne Johnson, “Hızlı ve Öfkeli 10” İçin Geri Dönmeyecek!

30.12.2021 16:09
Dwayne Johnson, “Hızlı ve Öfkeli 10” İçin Geri Dönmeyecek!

Dwayne "The Rock" Johnson, Vin Diesel'in “Hızlı ve Öfkeli 10” filmine dönme çağrısını reddetti. Johnson, Diesel’in bu tutumunu "manipülasyon" örneği olarak nitelendirdi. 

Dwayne Johnson ve Vin Diesel’in arası, son birkaç yıldır oldukça gergin. Bu iki mega aksiyon yıldızının bir araya gelmesi mükemmel film için doğru bir reçete gibi görünse de, her iki oyuncunun da devasa kişilikleri anlaşmakta zorlandı. Johnson, Hızlı ve Öfkeli serisine 2011'de katılmış olsa da, 2017'ye kadar aralarındaki sıkıntı hiç açığa çıkmamıştı. 

Johnson, 8 Ağustos 2016'da (artık silinmiş durumda) bir Instagram gönderisinde “Hızlı ve Öfkeli 8” filmindeki kadın rol arkadaşlarını övdü ve erkek rol arkadaşlarından bazılarını eleştirdi. Johnson hiçbir zaman tam olarak isim vermese de; eleştirinin Diesel'e ve film setindeki davranışlarına yönelik olduğu söylentileri hızla yayıldı. Johnson'ın orijinal gönderisinden bu yana, o ve Diesel, çeşitli röportajlarda ve sosyal medya gönderilerinde aralarındaki düşmanlığı kabul ettiler. İkilinin son zamanlarda barıştığı söylense de, Johnson, özellikle Diesel'in sosyal medyadaki son paylaşımına sinirlenmiş durumda. Bu yılın Kasım ayında Diesel, Johnson'ın “Hızlı ve Öfkeli” serisine geri dönmesi için Instagram üzerinden bir çağrı yaptı.

Johnson, Diesel'in davranışının "manipülasyon" örneği olarak tanımlıyor.

CNN Entertainment ile yaptığı bir röportajda Johnson, Diesel'in "Hızlı ve Öfkeli 10" filmine dönüşü için yaptığı çağrının, bir manipülasayon örneği olduğuna inandığını ifade etti. Johnson, Diesel ile Hızlı ve Öfkeli serisine geri dönmeyeceğini açıkça belirttiği özel konuşmalar yaptığını söyledi. Johnson, "sözlerinde kararlı ama samimi" olduğunu ve "her zaman oyuncu kadrosunu destekleyeceğini" söyledi; ancak, geri dönmesinin mümkün olmadığının altını çizdi. Johnson'ın Diesel'in seriye geri dönmesi için yaptığı çağrıya verdiği tam yanıtsa şöyle;

“Vin'in son gönderisine çok şaşırdım. Geçtiğimiz Haziran ayında, Vin’e aslında sosyal medya üzerinden bağlantı kurmadan, doğrudan - ve özel olarak - seriye geri dönmeyeceğimi söyledim. Sözlerimde kararlı ama samimiydim ve her zaman oyuncu kadrosunu destekleyeceğimi ve her zaman serinin başarılı olmasını umacağımı, ancak geri dönme şansımın olmadığını söyledim. Sorunu anladıkları için hepsi çok destekleyici olan Universal'daki ortaklarımla da özel olarak konuştum.

Vin'in son halka açık gönderisi, manipülasyonunun bir örneğiydi. Paul Walker'ın ölümü ve çocuklarını konuya karıştırması da hoşuma gitmedi. Onları bunun dışında bırakın. Aylar önce bunun hakkında konuşmuştuk ve net bir anlayışa vardık. En başından beri amacım, bu inanılmaz “Hızlı ve Öfkeli” serisiyle inanılmaz yolculuğumu minnet ve zarafetle bitirmekti. Bu kamusal diyalogun suları bulandırması talihsiz bir durum. Ne olursa olsun, bu serinin izleyicileri etkileme yeteneğine güveniyorum. Eski rol arkadaşlarıma ve ekip üyelerime bir sonraki bölümde iyi şanslar ve başarılar diliyorum.”

Diesel Instagram gönderisinde Instagram gönderisinde Johnson’dan çocuklarının Dwayne Amcası olarak bahsediyor ve final filmi olan “Hızlı ve Öfkeli 10”u serinin en iyisi yapma konusunda Paul Walker’a söz verdiğini söylüyor.

Johnson'ın “Hızlı ve Öfkeli” karakteri Luke Hobbs'un hayranları The Rock'ın seriye geri dönmeye hiç niyeti olmadığını öğrendiklerinde hayal kırıklığına uğrayabilirler. O ve Diesel'in geçmişte "uzlaştıkları" belirtilse de, Johnson hala Diesel ile bir daha çalışmak istemiyor gibi görünüyor. Bununla birlikte, en son Netflix yapımı "Red Notice" filminde izlediğimiz Johnson'ın “Hızlı ve Öfkeli” yan yapımı “Hobbs & Shaw”daki rolüne dönme ihtimali hala var.