“The Godfather”ın Yapım Sürecini Anlatan “The Offer”dan Fragman Geldi!

02.02.2022 11:32

Yeni Paramount + dizisi “The Offer” bizi “The Godfather”ın kamera arkasına götürüyor!

Bizi sinema tarihinin en önemli ve sevilen işlerinden olan “The Godfather” filminin kamera arkasına götüren Paramount + yapımı “The Offer” dizisinden ilk fragman geldi! Orijinal “The Godfather” serisinin haklarına sahip olan yapım şirketinden bu sefer filmin ortaya çıkış sürecini izleyeceğiz. Dizinin yayın tarihi ise 28 Nisan 2022 olarak açıklandı. 

Efsanevi sinemacı Francis Ford Coppola, yapımcılar Robert Evans ve Albert S. Ruddy gibi yapımda önemli yeri olan isimleri dizide de görüyor olacağız. Dizinin odağında yer alan yapımcı Albert S. Ruddy, başarılı oyuncu Miles Teller tarafından canlandırılıyor. Bu rol için ilk olarak Armie Hammer seçilmişti fakat Hammer’ın hakkında patlak veren skandallar sonucu kadrodan çıkarıldı. Ortak yapımcı Robert Evans’a Matthew Goode, yönetmen Francis Ford Coppola'ya ise Dan Fogler hayat veriyor. 

Ayrıca, Giovanni Ribisi, Colombo suç ailesinin patronu ve İtalyan-Amerikan Sivil Haklar Birliği'nin başkanı Joe Colombo’yu, Colin Hanks, Barry Lapidus’u, Juno Temple, “The Godfather” yapımcısı Al Ruddy'nin asistanı Bettye McCartt’ı canlandıracak. Marlon Brando, Al Pacino gibi “The Godfather” filminin önemli oyuncularına kimlerin hayat vereceği ise henüz açıklanmadı. Dizinin yönetmen koltuğunda ise “Rocketman” filminden hatırlayacağımız Dexter Fletcher.