Charlie Cox, Daredevil’in Geleceği Hakkında Umutlu!

09.02.2022 15:20
Charlie Cox, Daredevil’in Geleceği Hakkında Umutlu!

Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok” filminde görünmesinden sonra Charlie Cox, Matt Murdock/Daredevil’ın Marvel Sinematik Evreni’ndeki geleceği hakkında yorumda bulundu. 

“Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok”taki küçük rolünün ardından Charlie Cox, Daredevil’ın Marvel Sinematik Evreni’ndeki geleceğiyle ilgili bir şeyle bildiğini ima etti. “Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok”, Tobey Maguire ve Andrew Garfield'ın Örümcek-Adamları ile onların kötülerini Marvel Sinematik Evreni’ne getirdi. Ned Leeds bu portalları açmadan önce, Cox, avukat Matt Murdock olarak, Peter'a yasal sıkıntılarında yardım etti.
 
Daredevil” dizisi Marvel Disney+'ı vurmadan çok önce Netflix'te kendine büyük bir hayran kitlesi edindi. Ancak Netflix'in Daredevil'i 2018'de iptal etti. Hatta bu iptal hayranların #SaveDaredevil kampanyaları yapmasına yol açtı. Charlie Cox’un da “Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok”ta görüneceğine dair söylentilere rağmen, Cox (Garfield gibi) filmin vizyona girmesine kadar çekingen oynadı. Filmi artık hemen hemen herkes izlediğine göre oyuncu da bu konu hakkında konuşabilir.
 

Charlie Cox: "Daredevil'ın hayatımın önümüzdeki on yılı olma ihtimali var”

Yakın tarihli bir röportajda Cox, Matt Murdock'un bu ufak dönüşünden sonra Marvel Stüdyoları Başkanı Kevin Feige'in Cox'un Daredevil’ının Marvel Sinematik Evreni’nin parçası olduğunu açıkça söylediği gerçeğine değindi.  Oyuncu gelecekteki projelerde (olası) görünümlerden bahsetti: “Sanırım bu noktada, bir yerde dahil olmayı bekliyorum. Aksi takdirde, biraz garip tek sahnelik bir an olurdu. Fazla bir şey bilmiyorum, biraz biliyorum ve bildiğim şey beni çok heyecanlandırıyor... bunun hayatımın önümüzdeki on yılı olma ihtimali var.”
 
Başka bir röportajında Cox, “Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok” filmine dahil olmaktan ne kadar keyif aldığını ve daha fazlasını umduğunu belirtti: “Filmin her dakikasını sevdim. Ve bu yüzden, geri gelmemin ve bir şekilde dahil olmamın istenmesi benim için kesinlikle heyecan verici. Ve umarım, aç gözlü olmak istemiyorum ama umarım daha fazlasını yapabilirim. Umarım uzun yıllar çok daha fazla işin içinde olurum. umarım hiç bitmez. Umarım insanların 'Bu rolü oynamak için çok yaşlısın' dediği noktaya kadar giderim.”
 
Cox'un dönüşünün yanı sıra, Vincent D'Onofrio da Wilson Fisk/Kingpin olarak Disney+'ın “Hawkeye” dizinde göründü. Durum böyle olunca Daredevil hikayelerinin daha büyük şekilde Marvel Sinematik Evreni’ne dahil olacağı teorileri arttı. Marvel’ın bu konudaki planını henüz bilmesek de heyecanlanmamıza yetecek kadar çok şey var. Bekleyip göreceğiz.