Ryan Reynolds, Deadpool’un Yeni Doktor Strange Filminde Olmadığında Israrcı!

17.02.2022 12:00
 Ryan Reynolds, Deadpool’un Yeni Doktor Strange Filminde Olmadığında Israrcı!

Ryan Reynolds, yeni filmi “The Adam Project” için yaptığı basın görüşmesinde, Deadpool'un “Doktor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığında”da göründüğüne dair söylentilere rağmen, bunun olmayacağını söyledi.

Reynolds, Netflix bilim-kurgu, aksiyon filmi “The Adam Project”in özel gösteriminden önce bir Variety muhabirine  “Gerçekten filmde (Doktor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığında) değilim” dedi. Yalan söylüyor olabileceği söylendiğinde ise Reynolds ısrar etti, "söz veriyorum, filmde değilim."

Hayranlar, 6 Mayıs’ta vizyona girecek olan “Doktor Strange” devam filmi için yayınlanan yeni posterde Deadpool'un göründüğüne inandıktan sonra konuyla ilgili spekülasyonlar arttı. Reynolds’ın cevabı ayrıca akıllara Andrew Garfield’ın “Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok” hakkındaki tepkilerini getirdi.

Üçüncü “Deadpool” filmine gelince, Reynolds sadece “Geliyor” dedi.

Reynolds yeni filmi "The Adam Project" ile geliyor

“The Adam Project”te Reynolds, 2050'den 2022’ye doğru zamanda yolculuk ederken 12 yaşındaki benliğiyle arkadaş olan ve savaş pilotu Adam'ı canlandırıyor. Walker Scobell, beyaz perdedeki ilk çıkışını genç Adam olarak yapıyor. 

Walker, Reynolds'la ilk kez tanıştığı zamanı şöyle anlatıyor; "Onunla Zoom'da tanıştım. Benimle gerçekten etkileşime girdiğini görmek kesinlikle garipti. Ama şahsen düşündüğümden çok daha uzun."

Walker ayrıca ünlü anti-kahraman filminden satırları ezbere okuyabilen büyük bir "Deadpool" hayranı. Reynolds, “Bilmiyorum, 147.000 çocukla seçme yaptık, sonra Walker okudu ve anında oldu” dedi. "Sanırım 'Deadpool 1' ve '2'yi binlerce kez izlediği içindi. Onları ezbere biliyordu. Mantıklı olarak çok iyi çalıştık çünkü o bir mini-ben olabilir.”

“The Adam Project”, Reynolds ve onun “Gerçek Kahraman” filminde çaılıştığı yönetmeni Shawn Levy’yi yeniden bir araya getiriyor. Kadroyu tamamlayan oyuncular, Adam'ın ebeveynleri olarak Mark Ruffalo ve Jennifer Garner ile Zoe Saldana ve Catherine Keener. “Büyük riskleri olan ve yüksek konseptli o büyük dilek yerine getirme filmlerinden biri gibi hissettim ama gerçekten de çok kişisel bir şeyle ilgiliydi. 80'lerde filmlerde sevdiğim bir şeydi - 'E.T.'de ve 'Geleceğe Dönüş' gibi. Reynolds. “O döneme has film yapımına geri dönmüş gibi hissettim ve bunu yapmak için zamanlama çok iyiydi”

“Ben her zaman onları güldüren, ağlatan ve sonra tekrar güldüren Mary Pickford modeli gibi düşünüyorum. Bunu yapabiliyorsan, izlemeye değer bir şey yapmışsın demektir.”

O ve Levy, “Gerçek Kahraman” gibi başka bir orijinal hikaye bulmakla ilgileniyorlardı. Reynolds, "Bu, teatral olarak çalışan tamamen orijinal bir fikirdi" dedi. “Bizim için bu inanılmaz hissettirdi. IP'yi ve süper kahraman filmlerini seviyoruz. Bütün bu şeyleri seviyoruz. Ancak bu özel bir deneyimdi ve biz gerçekten o trenin ilerlemesini sağlamak istedik.”

Reynolds kendi dublörlük işlerinin çoğunu yapmasıyla tanınırken, 45 yaşındaki oyuncu, yaklaşık on yıl önce işlerin biraz daha acılı olmaya başladığını söyledi. "İşler acıtmaya başlıyor. 35 yaşımdan sonra çimentoya atılmak artık komik değildi. Cehennem hissine dönüşmüştü.”

Reynolds, “Filmlerdeki fizikselliği gerçekten seviyorum” diye devam etti. "Yapabildiğin kadarını kendin yapmanın önemli olduğunu düşünüyorum, ama çok çetrefilli bir şey olduğunda ve gitmeye hazır eğitimli bir profesyonel olduğunda kenara çekileceğim."

“The Adam Project”, Reynolds'ın kesinlikle katılmaya açık olduğunu söylediği bir seri olan “Yıldız Savaşları” hakkında sürekli bir şaka içeriyor. "Buna hayır demek gerçekten zor olurdu, ama dürüst olmak gerekirse - bunu uydurmuyorum - bu daha önce hiç düşünmediğim bir şey" dedi.

Zamanda geriye gitmekten bahsetmişken, Reynolds'a şansı olsaydı 12 yaşındaki haline ne diyeceğini sorulduğunda “Sanırım kafamda çok fazla yaşadım” dedi ve ekledi, “Muhtemelen ona biraz sakinleşmesini söylerdim. Tadını çıkar."

The Adam Project” 11 Mart'ta Netflix'te prömiyer yapacak.

 
  • © Doane Gregory / Netflix / "The Adam Project"