Andrew Garfield’lı “Under the Banner of Heaven” Dizisinden İlk Fragman Geldi!

24.02.2022 10:57

Andrew Garfield, mini dizi “Under the Banner of Heaven”da korkunç bir çifte cinayeti araştıran dedektif Pyre’ı canlandırıyor.

Andrew Garfield, “Under the Banner of Heaven” dizisinin fragmanında korkunç bir suçu araştırıyor. İki kez Akademi Ödülü'ne aday gösterilen oyuncu geçtiğimiz yıl “Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok”, “Tammy Faye’in Gözleri” ve “Tick, Tick...BOOM!”oldukça ses getirdi. 

Şimdi, Garfield'ın ufukta ilgi çekici başka bir projesi var. Jon Krakauer'ın çok satan gerçek suç romanından uyarlanan “Under the Banner of Heaven”, Dustin Lance Black (“Milk”) tarafından küçük ekrana uyarlandı. Yönetmen koltuğunda ise David Mackenzie (“Hell or High Water”) var. Hulu'da yayınlanacak FX yapımın Jason Bateman ve Ron Howard gibi yüksek profilli yapımcıları var. Kilisenin genç bir kadının cinayetine karıştığından şüphelenildiğinde inancı test edilen bir Mormon polis dedektifi olarak karşımıza çıkan Garfield’a  Daisy Edgar-Jones, Sam Worthington, Wyatt Russell ve Rory Culkin gibi isimler eşlik ediyor. 

Fragman, “True Detective” gibi karanlık suç dramalarını anımsatan bir atmosfer sunuyor. Gerçek olaylara dayananan, “Under the Banner of Heaven” adından anlaşılacağı gibi ağır dini temalar içeriyor. Garfield, son yıllarda, “Savaş Vadisi”ndeki vicdani retçi, Martin Scorsese'nin “Silence”ındaki bir Cizvit rahip ve “Tammy Faye’in Gözleri”ndeki televizyoncu ve hükümlü dolandırıcı Jim Bakker dahil olmak üzere, pek çok din merkezli karakteri canlandırdı. 

“Under the Banner of Heaven” şimdi Garfield için bu trendi sürdürecek. Dizi, korkunç bir cinayeti araştıran dindar bir Mormon dedektifinin bakış açısıyla Utah'taki LDS kilisesinde var olan köktendinciliğin karanlık göbeğine ışık tutacak gibi görünüyor. Mini dizinin henüz bir çıkış tarihi yok, ancak bu bahar yayınlanacak yapım için izleyiciler uzun süre beklemek zorunda kalmayacak.