Henry Cavill ve Dua Lipa’lı Casus Filmi “Argylle”dan İlk Görsel!

09.03.2022 12:58
Henry Cavill ve Dua Lipa’lı Casus Filmi “Argylle”dan İlk Görsel!

Henry Cavill ve Dua Lipa’nın başrollerini paylaştığı Apple TV+ yapımı casus filmi “Argylle”dan ilk görsel yayınlandı!

Apple TV+'ın 2023 yılında yayınlanacak gerilim türündeki casus filmi “Argylle”dan, Henry Cavill ve Dua Lipa'nın yer aldığı bir görsel paylaşıldı. Film, amneziden muzdarip yetenekli bir casusu merkezine alıyor ve bu sebeple karakter, uzmanlık alanı casus romanları olan başarılı bir yazar olduğuna inanmaya başlıyor. Film, Ellie Conway'in aynı adlı yeni kitabından Jason Fuchs tarafından senaryolaştırıldı. Yönetmen koltuğunda ise Matthew Vaughn oturuyor. “Argylle”de Cavill ve Lipa'nın yanı sıra Bryce Dallas Howard, Sam Rockwell, Bryan Cranston, Catherine O'Hara, Ariana DeBose, Rob Delaney, John Cena ve Samuel L. Jackson gibi yıldızlarla dolu bir oyuncu kadrosu yer alıyor.

Yeni görüntüde Cavill ve Lipa, bir çeşit restoran veya barda birbirlerinin kollarına dolanmış halde görünüyor. Cavill, kendisinde görmeye alışkın olmadığımız bir saç kesimi ve yeşil bir takım elbiseyle. Lipa isa parlak sarı bir elbise giyiyor ve sarı, küt saç modeliyle karşımıza çıkıyor. 

Cavill muhtemelen en çok “Man of Steel”, “Batman v Superman: Dawn of Justice” ve “Justice League”de canlandırdığı ikonik süper kahraman Superman rolüyle tanınıyor. Son zamanlarda Netflix'in “Enola Holmes”unda Sherlock Holmes ve yine Netflix'in hit dizisi “The Witcher”da Geralt olarak rol aldı.  Bu arada “Argylle”, Dua Lipa'nın ilk ciddi oyunculuk işi olacak. Lipa uluslararası bir pop yıldızı olarak üç Grammy kazandı. 

Yönetmen Vaughn, “Kick-Ass” ve “Kingsman” serileriyle bu film için uygun isim gibi görünüyor. “Argylle” filminin çekimleri Avrupa’da Ağustos 2021'de başladı. Bir üçlemenin ilk filmi olarak planlanan “Argylle” için henüz kesin bir yayın tarıhi yok. Ancak bu yıl içinde Apple TV+'da yayınlanması bekleniyor.

 
  • © Apple TV+