En Değerli Oyuncu Naomi Watts Seçildi

09.10.2009 11:47
En Değerli Oyuncu Naomi Watts Seçildi

Gişe hasılatlarına göre en çok getirisi olan 100 aktiristi seçen Forbes, 1 dolara karşılık 44 dolar getirisiyle Naomi Watts\'ı zirveye taşıdı. İkinci ve üçüncü sıraları ise Jennifer Connely ve Rachel McAdams aldı.

 

41 yaşındaki ünlü aktirist Naomi Watts\'ın son 5 yılda oynadığı filmlerden 1 dolar karşılığında 44 dolar getiri elde etti. Özellikle Naomi Watts\'ın beyazperdeyi dev bir gorille paylaştığı King Kong ve geçen yıl vizyona giren The International filmlerinde yakaladığı performansıyla en çok getirisi olan aktirist olmayı hakketiğini kanıtladı. Bu performansı sayesinde daha önceden bu listenin zirvesinde olan Angelina Jolie ve Julia Roberts gibi oyuncuları geride bıraktı.

 

Bu listede ikinci sırada bulunan 38 yaşındaki Amerikalı oyuncu Jennifer Connely, oynadığı Erkekler Ne Söyler Kadınlar Ne Anlar, Dünyanın Durduğu Gün ve Kanlı Elmas\'da yakaladığı performansla bu listede ikinciliği elde etti. Son dönemde yaptığı başarısız filmlere rağmen X-Men serisiyle Halle Berry listeye girmeyi başardı.

 

İlk On Listesi:

 

1) Naomi Watts

 

2) Jennifer Connelly

 

3) Rachel McAdams

 

4) Natalie Portman

 

5) Meryl Streep

 

6) Jennifer Aniston

 

7) Halle Berry

 

8) Cate Blanchett

 

9) Anne Hathaway

 

10) Hilary Swank