“Fantastik Canavarlar”ın Yıldızı Ezra Miller Tutuklandı!

29.03.2022 09:22
“Fantastik Canavarlar”ın Yıldızı Ezra Miller Tutuklandı!

Fantastik Canavarlar: Dumbledore'un Sırları” ve "Adalet Birliği" filmlerinin yıldızı Ezra Miller, dün Hawaii'de tutuklandı. 

Nisan’da vizyona girecek “Fantastik Canavarlar: Dumbledore'un Sırları” ve yaklaşan DC filmi “The Flash”ta rol alan Ezra Miller, Pazartesi sabahı Hawaii'nin Hilo kentinde kolluk kuvvetleri tarafından tutuklandı. Miller, bir barda meydana gelen olaydan sonra uygunsuz davranış ve tacizle suçlandı.

Hawaii İlçe Polis Departmanı tarafından yapılan bir açıklamaya göre, South Hilo memurları, Pazar akşamı saat 23:30'da bir bar patronunun ihbarına yanıt verdi. Polis, Miller’ın müstehcen bir şekilde bağırmaya başladığını belirledi. Miller daha sonra mikrofonu karaokede şarkı söyleyen 23 yaşındaki bir kadından aldı ayrıca dart oynayan 32 yaşındaki bir erkeğe saldırdı.

Miller tutuklandı ve uygunsuz davranış ve taciz ile suçlandı. Miller, 500 $ olarak belirlenen kefaletle serbest bıraktı.

Bu Ezra Miller'ın ilk uygunsuzluğu değil

2020'de Miller'ın İzlanda'daki bir barda bir kadını boğduğunu gösteren görüntüler internette yayınlandı. Yakın kaynaklar, durumu, Miller'ın personel tarafından bina dışına çıkarılmasına yol açan ciddi bir tartışma olarak nitelendirdi.

Miller'in tutuklanması, Warner Bros. için hiç uygun olmayan bir zamanda denk geldi, çünkü oyuncu, 15 Nisan’da dünya çapında vizyona girecek “Harry Potter” spin-off filmi “Fantastik Canavarlar: Dumbledore'un Sırları”nda önemli bir rol oynuyor. 

Miller ayrıca stüdyonun devam eden DC filmlerinde Flash olarak da bilinen Barry Allen'ı canlandırıyor. “Batman v Superman: Adaletin Şafağı”, “Adalet Birliği” ve “Zack Snyder'in Adalet Birliği”nde göründükten sonra Miller, “The Flash” ile kendi DC filminde yer alacak. 23 Haziran 2023'te vizyona girecek olan solo filmin ana çekimleri tamamlandı.

Miller geçtiğimiz günlerde Pazar akşamı Akademi Ödülleri yayınında da yer aldı. Yeni tanıtılan, hayranların oylarıyla internet üzerinden belirlenen yeni Oscar kategorisinde “Zack Snyder’ın Adalet Birliği” birinciliği elde etti. “Flaş Hız Gücüne Giriyor” olarak tanımlanan bir sekans, çevrimiçi anketlerde en neşelenmeye değer an olarak seçildi.